logo STAPRO s. r. o.

Informační systémy ve zdravotnictví na konferenci INMED 2015

Předmětem letošní konference INMED 2015 budou zejména informační systémy jako nástroj efektivního zdravotnictví - s akreditací nejen pro lékaře, ale i pro zdravotní sestry. Akce se koná ve dnech 13. - 14.10. 2015 v Sukově síni Domu Hudby v Pardubicích.

Konference INMED 2015 je v pořadí 15. ročníkem této již tradiční konference organizované společností STAPRO. Letošní sympozium se pořádá ve dnech 13. - 14.10. 2015 v Sukově síni Domu Hudby v Pardubicích. Tato vzdělávací akce byla v roce 2014 pořádána dle Stavovského předpisu ČLK č. 16., a ohodnocena 9 kredity. Letos, v roce 2015, plánujeme akreditaci nejen pro lékaře, ale i zdravotní sestry.

Předmětem konference jsou především informační systémy jako nástroj efektivního zdravotnictví. Zdravotnická informatika je významnou a v současnosti již nezbytnou podporou provozních a rozhodovacích procesů v českém a slovenském zdravotnictví. Za řadu let svého trvání si konference INMED získala oblibu mezi širokou odbornou, ale také laickou veřejností. Především v posledních letech dosáhla konference vysokého společenského a odborného významu.

Primárně je konference INMED 2015 určena pracovníkům z oblasti řízení zdravotnictví, regionální správy, centrálních útvarů, ministerstev, pracovníkům odpovídajícím za diagnostické a terapeutické procesy (přednostové, primáři, vrchní sestry), pracovníkům z oblasti výpočetní techniky ve zdravotnictví, pracovníkům vysokých a středních škol se zaměřením na zdravotnictví, pro soukromé vlastníky zdravotnických zařízení a pro firmy, pracující v oblasti zdravotnické informatiky.

Konference je pořádána společně Univerzitou Pardubice, Statutárním městem Pardubice a firmou STAPRO s. r. o. a STAPRO Slovensko s.r.o.

Záštitu nad konferencí převzali:

Další články k tématům - konference - lékař - vzdělávání - zdravotnictví

Článek STAPRO s. r. o. ze dne úterý 22. září 2015

Další články od STAPRO s. r. o.