logo STAR 21 Networks, a.s.

wirelessbroadband.cz: nový portál služeb a řešení pro operátory a ISP

Společnost STAR 21 Networks spustila v prosinci 2010 nový specializovaný nákupní portál telekomunikačních technologií a služeb wirelessbroadband.cz, který je určen pro telekomunikační operátory, poskytovatele internetových služeb (ISP) a ICT specialisty ze soukromé i státní sféry.

"Zájemci o kvalitní telekomunikační služby a technologie, které společnost STAR 21 Networks na portálu v přehledné a ucelené podobě představuje, tak mají rychlejší a snazší přístup k informacím, které potřebují pro svá kvalifikovaná rozhodnutí," uvedl Ing. Richard Pinc, ředitel a předseda představenstva společnosti STAR 21 Networks, a.s.

Portál je aktivně propojen se specializovanými weby www.saftehnika.cz, www.multigigabit.cz a www.star21.cz, kde se zájemce dozví detailní technické a obchodní informace.

Současně se spuštěním portálu začala STAR 21 Networks nově vydávat specializovaný Wireless Broadband Newsletter, který bezplatně zasílá e-mailem svým obchodním partnerům. Newsletter informuje čtenáře zejména o novinkách, týkajících se mikrovlnných spojů BridgeWave (pásmo 80 GHz) a SAF Tehnika (pásma 11-38 GHz).

Noví zájemci o odebírání tohoto newsletteru se mohou sami zaregistrovat přímo na wirelessbroadband.cz.

Další články k tématům - BridgeWave - Broadband - ICT - ISP - SAF - Wireless

Článek STAR 21 Networks, a.s. ze dne úterý 4. ledna 2011

Další články od STAR 21 Networks, a.s.

wirelessbroadband.cz: nový portál služeb a řešení pro operátory a ISP

STAR 21 Networks uvádí na český trh gigabitové mikrovlnné spoje BridgeWave