logo StringData s.r.o.

BeeWiser, e-learningový systém od StringData proniká na mezinárodní trh

Fluke Corporation, přední světový výrobce přenosných elektronických testovacích a měřicích přístrojů, si vybrala produkt BeeWiser, jedinečný e-learningový systém pro sdílení a testování znalostí, dodávaný společností StringData.

Andrea Graftonová, manažerka Fluke Academy, vysvětluje, proč si vybrali pro spolupráci právě společnost StringData : "Platforma a možnosti produktu přináší společnosti Fluke novou příležitost zaměřit se na dříve opomíjenou oblast školení a sdílení znalostí. Díky jednoduchosti a všestrannosti systému BeeWiser jsme byli schopni velmi rychle začít s jeho implementací. Pomáhá tomu i výborná podpora produktu ze strany StringData - doba odezvy i doba řešení našich požadavků jsou velice krátké."

Robert Šamánek, CEO, StringData, dodává : "BeeWiser nabízí v mnoha oblastech širokou škálu využití. Jsme hrdí, že Fluke Corporation nasadila BeeWiser jak pro interní online školení zaměstnanců, tak pro online vzdělávání distributorů a svých zákazníků."

"BeeWiser má pro naši organizaci velmi vysokou přidanou hodnotu hlavně díky široké podpoře řízení znalostí. Protože jsme společnost s americkým vlastníkem, musíme dodržovat mnoho zákonů, norem, standardů atd. Velmi důležitou součástí dodržování těchto standardů je školení a dokumentace výsledků," podotýká Andrea Graftonová.

Fluke Academy má s produktem BeeWiser do budoucna mnoho plánů. "Těšíme se na práci s BeeWiserem, který se stane jedním ze stavebních kamenů naší vzdělávací organizace," doplňuje Andrea Graftonová.

Další články k tématům - BeeWiser - e-learning - Fluke - Andrea Graftonová - Robert Šamánek

Článek StringData s.r.o. ze dne středa 8. září 2010

Další články od StringData s.r.o.