logo StringData s.r.o.

Miloš Zachař, nový produktový manažer StringData pro systém sdílení znalostí BeeWiser

Společnost StringData jmenovala Miloše Zachaře na pozici Lead Product Manager pro produkt BeeWiser. Miloš Zachař bude mít na starosti další rozvoj systému BeeWiser a posílení jeho pozice na trhu.

BeeWiser je interaktivní online systém nové generace pro elektronické vzdělávání a testování znalostí, který má implementovány vyspělé nástroje pro intuitivní tvorbu e-learningového obsahu a sdílení znalostí. Vloni získal ocenění IT Produkt roku 2009 v oblasti e-learningu a vzdělávání.

Miloš Zachař (35) bude v nové funkci spoluvytvářet produktovou strategii, koordinovat dosahování definovaných cílů a vyhledávat nové prodejní kanály pro BeeWiser na českém i světovém trhu. Mezi jeho další úkoly patří navázání spolupráce s partnerskými subjekty, jako jsou poskytovatelé obsahu, odborníci na vybranou problematiku a další.

Miloš Zachař do společnosti StringData přichází z České pošty, kde působil jako produktový manažer pro elektronické a finanční služby a vedoucí vývojového týmu a týmu produktových manažerů. V této pozici měl na starosti definování strategie akvizice zákazníků a proces vývoje doplňkových služeb k datovým schránkám. Miloš Zachař je ženatý, má dvě děti a ve svém volném čase se věnuje hlavně rodině a cyklistice.

Další články k tématům - BeeWiser - sdílení - vzdělávání - Miloš Zachař

Článek StringData s.r.o. ze dne úterý 25. května 2010

Další články od StringData s.r.o.