logo StringData s.r.o.

Organizační změny ve vrcholovém managementu StringData

Společnost StringData podpoří svůj dynamický růst změnou organizační struktury společnosti. Nově vzniká obchodní úsek zastřešující veškeré obchodně marketingové aktivity a sjednocují se realizační týmy do projektového úseku.

Nově vzniká obchodní úsek zastřešující veškeré obchodní a marketingové aktivity společnosti, odpovědnost za něj přebírá Petr Dlouhý, jmenovaný do nové pozice Sales & Marketing Director. Další změnou je sjednocení realizačních týmů do projektového úseku, který povede Petr Sommer jako Technical Director. Poslední klíčová aktivita společnosti bude nově koncentrovaná do produktového úseku, který přebírá Ondřej Kubelka, Product Development Director.

Petr Dlouhý, Petr Sommer i Ondřej Kubelka patří mezi zakládající zaměstnance StringData, kteří v rámci svého působení ve společnosti prošli již mnoha pozicemi. Zajímavostí je, že všichni začínali ve firmě StringData na stejné pozici, jako softwaroví vývojáři.

Petr Dlouhý (31), Sales & Marketing Director, dosud působil na pozici Director of SyDesk Division. Nyní bude odpovědný za obchodní a marketingovou strategii společnosti. V nové pozici se chce zaměřit především na navazování nových obchodních partnerství a zviditelnění společnosti jako předního dodavatele informačních technologií v ČR.

Petr Sommer (29) bude mít v rámci své nové pozice Technical Director zodpovědnost za kompletní projektové řízení. Jeho prvořadným cílem je integrace realizačních týmů, a tím zvýšení efektivity vedení projektů při stále rostoucí kvalitě dodávek.

Ondřej Kubelka (34), Product Development Director, bude nyní odpovědný za produktovou strategii, tedy rozvoj všech firemních produktů a podporu jejich prodeje.

"V průběhu několika minulých let se ukázaly limity organického vývoje společnosti a nutnost jasně nastavit a formalizovat klíčové struktury a kompetence ve společnosti. Očekávám, že tato změna povede k daleko efektivnější organizaci a bude odrazovým můstkem k dalšímu dynamickému růstu společnost," dodává Robert Šamánek, CEO, StringData.

Další články k tématům - Petr Dlouhý - Petr Sommer - Ondřej Kubelka - Robert Šamánek

Článek StringData s.r.o. ze dne úterý 10. srpna 2010

Další články od StringData s.r.o.