logo SugarFactory s.r.o.

Jednoduchý a intuitivní CRM systém od českého Elite partnera SugarCRM

Česká firma SugarFactory se zařadila mezi elitní partnery SugarCRM. Je jediným certifikovaným partnerem pro Českou republiku a Slovensko oficiálně podporovaným americkou společností SugarCRM Inc. a upevňuje tak svou pozici na silně konkurenčním trhu.

Pro rok 2017 SugarCRM Inc. certifikovala 18 partnerů ze 13 zemí světa. Partnerství na úrovni "Elite Partner" dodavatelé získali po dosažení špičkových kompetencí v oblasti dodávek SugarCRM řešení a vysoké úrovně prodejů v posledním fiskálním roce.

"Stejně jako další certifikovaní partneři na úrovni Elite Partner jsme prošli i my významným posunem v kvalitě dodávky našich služeb. V minulých letech jsme se maximálně snažili nahlížet na naše CRM řešení jako na konkurenční výhodu našeho zákazníka. Klientům jsme dodávali strategii komunikace se zákazníky, automatizaci procesů a plánování obchodní strategie s fokusem na uzavření byznysu. Primárně jsme nehledali vlastní růst, ale progres v byznysu našich zákazníků, který ve výsledku přinesl úspěch i nám," říká Pavel Pohořský, ředitel společnosti společnost SugarFactory.

Pod dohledem mateřské společnosti musejí Elite partneři dlouhodobě prokazovat schopnost realizovat složitější projekty s vysokou úrovní úprav systému pro zákazníka, zajišťovat kvalitní poprodejní péči a pravidelně certifikovat a vzdělávat své zaměstnance.

Postup SugarFactory z úrovně Advanced Partner na nejvyšší úroveň partnerské certifikace trval pouhý rok. Úspěch české společnosti se opírá o naplňování dlouhodobé strategie firmy se snahou o dokonalou službu v oblasti CRM řešení.

Článek SugarFactory s.r.o. ze dne čtvrtek 20. dubna 2017

Další články od SugarFactory s.r.o.

Jednoduchý a intuitivní CRM systém od českého Elite partnera SugarCRM