logo T-Mobile Czech Republic a.s.

Deutsche Telekom podpoří videoklip k singlu Firework popové hvězdy Katy Perry

V rámci kampaně "Katy’s Project : Pop Video" proběhne nábor největších fanoušků, kteří budou účinkovat ve videoklipu k novému singlu Firework. Kampaň proběhne v osmi evropských zemích, kde působí Deutsche Telekom, v ČR kampaň proběhne na t-music.cz.

Společnost Deutsche Telekom oznámila navázaní velmi zajímavé spolupráce s mezinárodní popovou hvězdou Katy Perry, která se chystá ve svém oficiálním videoklipu k připravovanému singlu Firework udělat ze svých největších fanoušků hvězdy. V rámci aktivit souvisejících s kampaní bude Deutsche Telekom se zpěvačkou spolupracovat na koncertních křtech v Berlíně, Vídni, Varšavě a Budapešti, zatímco zpěvačka podpoří nový program trvale udržitelného rozvoje této společnosti.

Zpěvačka Katy Perry je známá především svojí nefalšovaností a vystupováním milé "holky od vedle", proto je pro ni přirozené, že se chce o záři reflektorů podělit se svými milovanými fanoušky. A právě Deutsche Telekom jí to umožní - 9.8. 2010 zahájením akce, v rámci níž vybere několik nejšťastlivějších fanoušků, kteří budou účinkovat v oficiálním videoklipu Firework. Natáčení videoklipu je naplánováno na polovinu září. V každé zemi bude vybírání fanoušků probíhat různě: fanoušci budou muset splnit určitý úkol, natočit video se svým tanečním nebo pěveckým vystoupením nebo se jednoduše zúčastnit slosování. Mezi země, v nichž společnost Deutsche Telekom působí a které se této akce zúčastní, patří Německo, Rakousko, Maďarsko, Česká republika, Slovensko, Polsko, Makedonie a Černá Hora.

30.8. 2010 se tato již dvakrát nominovaná hvězda na cenu Grammy, která v roce 2008 prodala pět miliónů kopií debutového alba One of the Boys a se svými singly I Kissed a Girl a Hot N Cold obsadila vrcholky hitparád, chystá vydat své druhé album Teenage Dream. S prvním singlem tohoto alba California Gurls již láme rekordy. Na konci září pak vydá třetí singl Firework a těsně poté bude následovat celosvětová premiéra oficiálního videoklipu s hvězdami, které vybere Deutsche Telekom.

Cílem kampaně Deutsche Telekomu je podpořit a jedinečným způsobem oživit slogan této společnosti Pro společné zážitky. Katy Perry je díky svému přirozenému a upřímnému vystupování, přitažlivosti v očích diváka a zálibě dělit se o své zážitky s fanoušky ideální umělkyní pro navázání spolupráce se společností Deutsche Telekom. K jejímu aktivnímu životního stylu lze přirovnat produkty řady Connected Life & Work společnosti Deutsche Telekom, které zákazníkům umožňují snadno využít rozmanité nástroje v práci i mimo ni.

"Deutsche Telekom velmi těší, že díky spolupráci s Katy Perry může fanouškům nabídnout jedinečnou příležitost stát se hvězdami oficiálního hudebního videoklipu jejich oblíbené zpěvačky," prohlásil ředitel pro mezinárodní komunikaci a sponzoring společnosti Deutsche Telekom Wolfgang Kampbartold. "Produkty, které Deutsche Telekom svým zákazníkům nabízí, umožňují ideálně sdílet nezapomenutelné zážitky ze života s ostatními. Účinkování ve videoklipu Katy Perry bude jistě patřit mezi tyto skvělé a nezapomenutelné momenty, o které je třeba se podělit."

"Jsem moc ráda, že mohu spolupracovat s Deutsche Telekom, protože chci, aby z videoklipu Firework bylo patrné pouto s mými fanoušky, aby působil přirozeně a opravdově," řekla Katy Perry. "Tahle píseň pro mě hodně znamená. Věřím totiž, že v každém vězí jiskra, kterou může proměnit v ohňostroj. Strašně se těším na kontakt s opravdovými, přirozenými lidmi."

Kampaň "Katy’s Project : Pop Video" z dílny Saatchi & Saatchi navazuje na řadu předchozích velmi známých a úspěšných kampaní pořádaných od roku 2008, které byly zaměřeny na posílení sloganu Deutsche Telekomu Pro společné zážitky.

Cílem kampaní, mezi něž patří například masové taneční vystoupení nebo zpívající dav v Londýně s hvězdou Pink, je motivovat lidi k tomu, aby se stali součástí akce a sdíleli své zážitky s ostatními. Taneční i pěvecká kampaň oslovily miliony lidí a překročily mezinárodní hranice poháněné ohromující odezvou. Mezi další kampaně patří image spot s Paulem Pottsem, vítězem britské soutěže hledající talenty "Britain’s Got Talent", vysílaný v Německu a kampaň "Rain of Flowers", která proběhla v osmi evropských zemích.

Součástí projektu "Katy’s Project : Pop Video" bude i televizní reklama odvysílaná na pěti evropských trzích, v níž vystoupí samotná Katy a vyzve své fanoušky, aby si zahráli ve videoklipu Firework. Kampaň bude dále probíhat na propagačních materiálech umístěných v obchodech a na tiskovinách.

V České republice bude kampaň zahájena v následujících týdnech a proběhne primárně na hudebním portálu www.t-music.cz. Výherci soutěže budou mít možnost kromě účasti na natáčení nového videoklipu být i na koncertu Katy Perry ve Vídni - plánován na konec září 2010.

Další články k tématům - Firework - soutěž - video - videoklip - Katy Perry - Wolfgang Kampbartold

Článek T-Mobile Czech Republic a.s. ze dne úterý 10. srpna 2010

Další články od T-Mobile Czech Republic a.s.

Podle analýzy T-Mobile bylo v neděli na Letné přes 283000 lidí

IdeaPad S10-3: netbook Lenovo pro milovníky surfování

T-Mobile pozastavuje dobíjení předplacených karet pro Sazka terminály

Komunikace s Japonskem zdarma

ADSL modem s 3G zálohou

Silvestr 2010 ve znamení hovorů

Štědrý den v síti T-Mobile

Milan Křístek: nový ředitel prodeje firemním zákazníkům T-Mobile

Milan Vašina: nový generální ředitel T-Mobile

Satelitní TV od T-Mobile už za korunu

lovecka-sezona.cz: lov QR kódů v ulicích Prahy

Mobilní internet 3G od T-Mobile do dalších 5 měst

Počítač Compaq 100eu za korunu s ADSL 16 Mb/s

Cenové zvýhodnění volání pro tarifní programy Podnikatel od T-Mobile

t-music Chinaski tour 2010

m-vstupenky na Řípfest s velkou slevou

Twist Začínám, Povídám, Posílám: nové tarify T-Mobile

Speciální nabídka T-Mobile pro postižené povodněmi

Deutsche Telekom podpoří videoklip k singlu Firework popové hvězdy Katy Perry

Emporia, jednoduchý telefon pro seniory

Martin Jaroš povede tým marketingové komunikace T-Mobile

Nové destinace roamingového zvýhodnění T-Mobile Cestovatel

Mobilní internet se slevou na 2 roky k novým notebookům Acer

Velká soutěž o telefony iPhone s tarifem na rok zdarma

Grand a TOP tarify T-Mobile ve slevě

Záloha kontaktů zdarma pro zákazníky T-Mobile

Pomoc T-Mobile postiženým povodní

Dobíjení Twist karty na t-mobile.cz

T-Mobile vstupuje do boje proti dětské pornografii

Polemic, zaplať za novou desku, kolik si kapela zaslouží

Twist Internet Lite, ideální pro občasné surfaře

T-Mobile testuje technologie NFC

Podle průzkumu T-Mobile Češi v ekologii spoléhají na firmy

Tým 500 a Tým 900, novinka pro firemní zákazníky

T-Mobile uvádí na trh novou generaci přátelských tarifů

U T-Mobile ne za všechny telekomunikační služby musíte platit

Samsung E1120 zdarma

Mobilní marketing T-Mobile prošel úspěšnými testy

Tarify BAV SE, hudba zdarma pro všechny uživatele

Dodávka a správa zařízení, nová služba T-Mobile pro firemní zákazníky

Netbook Acer Aspire 1410 od T-Mobile

T-Mobile garantuje úspěšnost reklamních SMS a MMS

Twist Internet Lite, novinka pro občasné surfaře

Rock for People se slevou pro zákazníky T-Mobile

Zpravodajství Z1 na mobil na měsíc zdarma

Novinka pro Twist, Expresní zákaznická linka T-Mobile

Profi, neomezené tarify pro firmy

Grand a Grand PLUS, nové tarify s neomezeným voláním

3G T-Mobile, ostrý provoz sítě startuje

T-Mobile zahájil zaměstnaneckou sbírku pro Haiti

Nabídka zaměstnání