logo TEKO TECHNOLOGY s.r.o.

Originální tonery pro laserové i inkoustové tiskárny

E-shop OriginalniTonery.cz se sofistikovaným vyhledáváním tonerů výrobců renomovaných značek má ve svém portfoliou více než 8000 originálních tonerů a inkoustových cartridgí do všech prodávaných tiskáren na trhu.

Vysoká poptávka po originálních tonerech do laserových i inkoustových tiskáren stála za spuštěním nového eshopu OriginalniTonery.cz. Ten po několikaměsíčních přípravách a výběru portfolia tonerů od renomovaných značek výrobců tiskáren oficiálně spustil svoji činnost. Nabízí nyní největší výběr (přes 8 tisíc) originálních tonerů do tiskáren, které jsou v ČR na trhu.

Mezi výrobci zákazníci naleznou značky, jako jsou samozřejmě HP, Canon, Epson, Brother či Samsung, ale i stejně kvalitní, avšak méně známé značky, jako je Copygraph, Dell, Develop, Fullmark, IBM, Imation, Konica Minolta, Kurz, Kyocera Mita, Laniex, Lexmark, Nashua, NRG, Océ, Olivetti, Oki, Olympia, Panasonic, Philips, Primera, Ricoh, Riso, Sharp, Tally, Tally Genicom, TEKO, Toshiba, Triumph Adler nebo Utax.

Prodej originálních tonerů zaručuje firmám či SOHO zákazníkům nejen kvalitní a hlavně bezproblémový tisk oproti některým typům repasovaných a znovudoplněných tonerů, ale i ekologický provoz, ale rovněž garanci nezávadnosti produktu.

Všechny nabízené originální tonery má přitom eshop OriginalniTonery.cz skladem a tudíž ihned k dodání.

Další články k tématům - eshop - SOHO - tisk - tonery

Článek TEKO TECHNOLOGY s.r.o. ze dne pátek 11. října 2013

Další články od TEKO TECHNOLOGY s.r.o.