logo TEKO TECHNOLOGY s.r.o.

Tisková řešení formou nájmu se zařízeními mnoha různých značek

TEKO TECHNOLOGY představuje speciální službu pro malé a střední firmy, kterou ocení vznikající firmy, ale i celý SMB sektor, jež chce eliminovat vysoké vstupní náklady na pořízení a údržbu vlastních tiskových řešení.

Pronájem tiskáren, ekologické tonery TEKO a servis do 24 hodin přímo v kanceláři tak nyní mohou výrazně snížit výdaje a zajistit tiskovou soběstačnost jakékoliv firmy.

Nákup kancelářské techniky, zvláště pak tiskáren, není zrovna malou investicí a následný servis a spotřební materiál celkovému budgetu ještě přitíží. Investice je sice vratná a odepsatelná z daní, ale existuje i snazší a levnější způsob jak pohodlně tisknout. Kompletní tiskové řešení TEKO TECHNOLOGY je ideální pro nové kanceláře a začínající firmy, které si díky němu mohou dovolit kvalitnější tiskárny než jaké by zakoupili sami.

Pronájem tiskáren všech známých značek

Pronajmout je možné tiskárny značek Brother, Canon, Epson, HP, Lexmark, Konica, Kyocera, Minolta, Oki, Ricoh, Samsung, Sharp, Utax nebo Xerox. Ke konkrétní tiskárně doporučí zástupci TEKO TECHNOLOGY rovněž kompatibilní tonery TEKO, které dále sníží spotřební náklady o 50 - 70 %.

Kompletní tiskový servis

TEKO TECHNOLOGY rovněž dokáže zajistit servisní zásah do 24 hodin. Technik přijede přímo do firmy, tiskárny netřeba nikam posílat. Zákaznický servis je k dispozici všem zákazníkům, kteří používají kompatibilní tiskové náplně TEKO.

"S naším zákaznickým servisem sklízíme značné úspěchy už patnáctým rokem", řekl Petr Kempa, zástupce společnosti TEKO TECHNOLOGY. "Nejedná se jen o pronájem tiskových zařízení, ale také o kompletní servisní služby, na které jsme skutečně pyšní", dodal. "Naši obchodní zástupci pomohou zákazníkovi s výběrem vhodné tiskárny na míru jeho potřebám a to včetně kvalitních ekologických tonerů TEKO", upřesnil Kempa.

Minimální délka pronájmu je 48 měsíců, její prodloužení je dále individuální. Doprava tiskáren i tiskových náplní a instalace je samozřejmě zdarma, stejně tak případná návštěva technika.

Záruka kvality a kompatibility

Každý toner projde před opuštěním továrny sérií testovacích tisků, kdy je odzkoušena barevná kvalita, funkčnost a mechanická odolnost. Na veškeré produkty TEKO se vztahuje záruka 2 roky a výrobce ručí za náhradu případné jimi způsobené škody na tiskovém zařízení až do výše 1 milion korun. "Naše společnost garantuje kvalitu svých produktů, a proto je zásah technika samozřejmostí pro každého odběratele našich produktů", zdůraznil Kempa.

Ekologie použitých materiálů

Materiál použitý na výrobu tonerů TEKO pochází výhradně od dodavatelů z Evropské unie a společnost disponuje všemi potřebnými výrobními i ekologickými certifikáty. Výrobce tonerů TEKO garantuje, že všechny jeho produkty jsou ekologické a k jejich výrobě jsou používány zásadně recyklovatelné materiály.

Další články k tématům - certifikát - Investice - servis - SMB - tisk - toner - zdarma - Petr Kempa

Článek TEKO TECHNOLOGY s.r.o. ze dne čtvrtek 31. ledna 2013

Další články od TEKO TECHNOLOGY s.r.o.