logo Terinvest, spol. s r. o.

AMPER 2011 se stěhuje do Brna a Siemens potvrzuje svou účast

K účasti na veletrhu AMPER 2011 v Brně se závazně přihlásila společnost Siemens, s.r.o. s tradičním významným rozsahem výstavní plochy. Po 18 úspěšných ročnících v Praze se bude 19. ročník AMPERu konat v Brně. Organizátorem zůstává Terinvest a Veletrhy Brno poskytují haly a jsou dodavatelem služeb.

Přes 160 let je Siemens synonymem pro špičkové technologie, inovace, kvalitu, spolehlivost a mezinárodní působení. Je vedoucím dodavatelem systémů pro průmyslovou automatizaci, technologie budov, řízení silniční dopravy a komunikačních technologií. Světelné zdroje, které Siemens přináší pod značkou OSRAM, jsou světovou špičkou v osvětlovací technice.

V současné době patří Siemens s 11000 zaměstnanci mezi největší zaměstnavatele v ČR. V obchodním roce 2008 / 2009 vykázala skupina podniků Siemens v České republice obrat 30 miliard Kč.

"Veletrh Amper je pro společnost Siemens již více než deset let jednou z nejvýznamnějších prezentačních akcí na území České republiky, na níž každoročně představuje nové technologie a služby pro průmyslovou a veřejnou infrastrukturu. Přestěhování tohoto tradičního veletrhu do areálu brněnského výstaviště přinese zkvalitnění zázemí pro vystavovatele, logistiky i ubytovacích kapacit. To všechno jsou důvody, proč Siemens na veletrhu Amper 2011 nebude chybět," uvedl Miloš Mach, ředitel komunikace společnosti Siemens.

Jsme potěšeni, že takto významná společnost svojí účastí opět podpořila veletrh AMPER pořádaný v Brně.

Veletrh Amper se přesouvá na brněnské výstaviště

2.6. 2010 podepsaly firmy Terinvest a Veletrhy Brno smlouvu o konání mezinárodního veletrhu elektrotechniky a elektroniky AMPER a veletrhu optických technologií a aplikací OPTONIKA na brněnském výstavišti.

První veletrh AMPER/OPTONIKA v Brně se bude konat ve dnech 29.3. - 1.4.2011 v moderních halách P, F, V, G1 a G2. Veletrhy AMPER a OPTONIKA budou mít statut hostující akce, tj. pořadatelem zůstává Terinvest, spolupracujícím subjektem, pronajimatelem výstavních hal a dodavatelem technických služeb jsou Veletrhy Brno.

AMPER/OPTONIKA patří mezi nejvýznamnější veletrhy v Česku. Poslední ročník se uskutečnil na výstavišti v Letňanech v letošním dubnu. Výstavní plochu přes 31000 čtverečních metrů obsadilo 705 vystavovatelů z 21 zemí, veletrh navštívilo téměř 50000 návštěvníků.

AMPER/OPTONIKA vhodně doplňuje portfolio významných veletrhů na brněnském výstavišti a potvrzuje jeho roli středoevropského výstavního centra. Generální ředitel Veletrhů Brno Jiří Kuliš k tomu dodává : "Rozhodnutí Terinvestu je logickým řešením pro budoucnost Amperu. Přesun veletrhu Amper do Brna dokládá, že v ČR jedině výstaviště v Brně splňuje technické a logistické standardy pro uspořádání rozsáhlejšího mezinárodního veletrhu na skutečně evropské úrovni. Amper bezpochyby je takovou akcí."

"Rozhodnutí přesunout veletrh AMPER do Brna je vyústěním komplikované situace v pražském výstavnictví. V současnosti nejsou v Praze pro veletrh tohoto rozměru a významu k dispozici potřebné kapacity. Navíc geografická poloha Brna je výhodná pro blízkost hlavních center Čech, Moravy, Slezska, Slovenska, Rakouska a Maďarska. Lze tedy předpokládat zvýšenou návštěvnost z těchto regionů," uvedl generální ředitel společnosti Terinvest p. ing.Jiří Šviga.

Další články k tématům - Amper - Brno - OPTONIKA - veletrh - Miloš Mach - Jiří Kuliš - Jiří Šviga

Článek Terinvest, spol. s r. o. ze dne čtvrtek 26. srpna 2010

Další články od Terinvest, spol. s r. o.