logo Terinvest, spol. s r. o.

OPTONIKA 2011: optické technologie opět na veletrhu AMPER

Veletrh optické a fotonické techniky - OPTONIKA 2011 je již druhým rokem specializovanou souběžnou akcí veletrhu AMPER, na který je již přihlášeno 580 vystavujících společností.

Na této odborné akci, která nemá v České republice obdoby, se budou prezentovat společnosti jako Ecoglass, Dioptra, Laser 2000, Lintech, MediCom, MIT, Podnikatelské centrum Rumburk, VTP, SQS vláknová optika, Ústav přístrojové techniky AV ČR, Fyzikální ústav AV ČR a další.

Veletrh OPTONIKA, který bude současně probíhat s veletrhem AMPER, bude také doplněn o odborné semináře zaměřené na aktuálně diskutovaná témata. Těšit se můžete např. na tématiku zaměřenou na lasery, FTTH - Fiber to the Home, optická vlákna, nanooptiku a nanofotoniku, holografii a další. Máte-li zájem na veletrhu OPTONIKA vystavovat, kontaktujte naše obchodní manažery.

Veletrh AMPER/OPTONIKA v Brně se bude konat ve dnech 29.3. - 1.4. 2011 v moderních halách P, F, V, G1 a G2. Veletrhy AMPER a OPTONIKA budou mít statut hostující akce, tj. pořadatelem zůstává Terinvest, spolupracujícím subjektem, pronajimatelem výstavních hal a dodavatelem technických služeb jsou Veletrhy Brno.

Další články k tématům - AMPER - OPTONIKA - veletrh

Článek Terinvest, spol. s r. o. ze dne čtvrtek 3. března 2011

Další články od Terinvest, spol. s r. o.