logo Tesco Mobile ČR s.r.o.

Dvojnásobný kredit zdarma s Clubcard Tesco Mobile

Tesco Mobile přichází s naprosto exkluzivní nabídkou - při každém dobití kreditu jeho výši všem držitelům Clubcard zdarma zdvojnásobí. Stačí SIM kartu propojit zasláním bezplatné SMS s kartou Clubcard. Nabídka dvojnásobného kreditu zdarma platí až do konce roku 2013!

Pokud si tak registrujete svou věrnostní kartu, dostanete bonusový kredit na volání, SMS či data. Ať už si dobijete stokorunu nebo pět tisíc, Tesco Mobile jako jediný virtuální operátor Vám vaše dobití zdvojnásobí. A je jedno, jestli dobijete u čerpací stanice, terminálu Sazky nebo přímo při nákupu v Tesco, kde Vám vedle tohoto bonusového kreditu přičtou i dvojité body na Clubcard.

Platnost bonusového kreditu je 30 dní, čerpá se přednostně a jediné, co s ním nezaplatíte, jsou platební a informační služby (třeba lístky na MHD, DMS, nebo volání na infolinku 1188 či audiotex aj.) Tyto služby stále můžete používat, uhradí se však ze standardního kreditu.

"To nejlepší z nabídky Tesco Mobile vždy dáváme věrným zákazníkům Tesco, kteří nakupují s Clubcard. Věřím, že naše nabídka udělá radost všem rodinám, které chtějí za rozumnou cenu zůstat v kontaktu se svými blízkými," říká Lucie Hadaričová, generální manažerka Tesco Mobile. Právě jim se před odjezdem dětí na tábor či k babičkám může velmi hodit Clubcard Balíček s neomezeným voláním v rámci Tesco Mobile a 120 volnými minutami s účtování po vteřinách a 60 sms mimo Tesco Mobile.

Stejně tak si můžete dvakrát víc volat i se základním tarifem Tesco Mobile, kde za minutu v rámci Tesco Mobile zákazníci zaplatí 1,50 Kč a mimo Tesco Mobile 2,90 Kč. Je totiž jen na rozhodnutí každého zákazníka, jak svůj bonusový kredit utratí.

Další články k tématům - bonus - Clubcard - kredit - SIM - tarif - zdarma - Lucie Hadaričová

Článek Tesco Mobile ČR s.r.o. ze dne pondělí 24. června 2013

Další články od Tesco Mobile ČR s.r.o.