logo Tesco Mobile ČR s.r.o.

Volejte s Tesco Mobile

Mezinárodní virtuální mobilní operátor Tesco Mobile přináší zákazníkům v České republice výhodné předplacené mobilní volání a SMS - a bez závazku. Přesvědčte se sami, jak výhodné pro Vás je Tesco Mobile!

Od 29.5. 2013 si zákazníci mohou v obchodech Tesco zakoupit a okamžitě aktivovat SIM karty Tesco Mobile. Naplno již běží i služby zákaznické linky 841112255 a webové stránky tescomobile.cz - včetně zákaznické samoobsluhy.

Tesco Mobile bude těžit nejen ze spojení silné distribuční sítě a zákaznického servisu Tesco a ze špičkových technologií Telefóniky, ale také z rozsáhlých mezinárodních zkušeností Tesco mobile na ostatních trzích. Na mateřském trhu ve Velké Británii je Tesco Mobile zákazníky opakovaně oceňován právě za přístup k nim a během 10 let fungování získal více než 3 miliony uživatelů.

Fakta o Tesco Mobile:

O Tesco Mobile

Tesco Mobile na českém trhu je společností typu joint venture, kde obě strany, Tesco Stores a Telefónica Czech Republic, drží stejný podíl. Tesco Mobile bude nezávislým virtuálním operátorem nabízejícím telekomunikační služby svým zákazníkům pod vlastní značkou. SIM karty budou k dostání ve všech obchodech Tesco a Žabka napříč republikou a také prostřednictvím služby Potraviny on-line na stránkách itesco.cz.

Další články k tématům - 841112255 - FUP - internet - operátor - PIN - SIM - SmartPhone - SMS - telefon

Článek Tesco Mobile ČR s.r.o. ze dne čtvrtek 30. května 2013

Další články od Tesco Mobile ČR s.r.o.