logo TRASK SOLUTIONS a.s.

Tomáš Rodný - nový personální ředitel TRASK SOLUTIONS

Tomáš Rodný přichází do TRASK SOLUTIONS z RWE. V TRASKu se bude aktivně podílet na tvorbě pracovního prostředí pro 400 zaměstnanců firmy, ve kterém se mohou dlouhodobě rozvíjet po lidské a profesní stránce.

Tomáš Rodný začínal v 90. letech jako psycholog ve Fakultní nemocnici v Motole, přes 10 let byl šéfredaktorem časopisu Psychologie dnes. Lidským zdrojům se věnuje již od roku 2004 v poradenské společnosti Assessment Systems, od roku 2012 pak pracoval v oblasti náboru a rozvoje zaměstnanců skupiny RWE v ČR.

K jeho prvním úkolům patří nastavení systematického rozvoje zaměstnanců TRASKu, jejich vzdělávání a motivace.

"Zaměstnanci jsou pro nás dlouhodobě spolu se silnou odborností hlavním aktivem. Za poslední rok cítíme od klientů poptávku po našich službách v oblasti Business Inteligence, Document managementu a portálových řešení. Proto rozšiřujeme kapacity a chceme, aby se nově začlenění zaměstnanci stali dlouhodobě součástí TRASKu. Uvědomujeme si, že naše současné i budoucí úspěchy závisejí zejména na kvalitě našich zaměstnanců a spolupracovníků. Proto hledáme zájemce o náročnou a zajímavou práci, kterým nabízíme možnost vlastní seberealizace, profesního růstu a účasti na zajímavých projektech pro významné společnosti.," říká Filip Tománek, CEO TRASKu.

"Na TRASKu mě zaujalo odhodlání dlouhodobě do zaměstnanců investovat a pracovat s nimi. Rád bych, abychom dále posílili postavení TRASKu jako atraktivního zaměstnavatele pro ty nejlepší odborníky, kterým můžeme nabídnout zajímavou práci, dlouhodobý profesní i osobní rozvoj, a to vše v zázemí silné a stabilní české společnosti," doplňuje Tomáš Rodný, HR Manager TRASK SOLUTIONS.

Článek TRASK SOLUTIONS a.s. ze dne úterý 16. února 2016

Další články od TRASK SOLUTIONS a.s.