logo TTC TELEKOMUNIKACE, s.r.o.

TTC je zase o něco blíže svým zákazníkům

Společnost TTC TELEKOMUNIKACE spolupracuje s Cisco Systems již řadu let. Jsme technologickým partnerem v oblasti vývoje interface našich produktů s produkty Cisco a podílíme se na partnerských projektech pro oblast státní správy a další významné zákazníky.

V souladu s dlouhodobým rozvojem našich vzájemných obchodních aktivit a integrace Cisco produktů do nových řešení s naší systémovou platformou SIMPHONY (v rámci programu CTDP - Cisco Technology Developer Program) jsme se rozhodli pro posílení vazeb se zákazníky a Cisco partnery a v srpnu 2011 jsme získali v partnerském programu (Cisco Channel Partner Program) status "Cisco Premier Certified Partner" pro Českou republiku.

Co jsme získali tímto certifikátem? Jsme přesvědčeni, že především důvěru zákazníků a společnosti Cisco v další potenciál nových zákaznických projektů. Kromě jiného certifikace potvrzuje, že společnost TTC TELEKOMUNIKACE splnila požadavky pro získání certifikátu Cisco partnerství k budování sítí, poskytování služeb a podpory produktů podle Cisco standardů, čímž dáváme jasně najevo svou technickou způsobilost a znalosti o produktech nutných pro poskytování Cisco řešení všem Cisco zákazníkům a partnerům.

Další články k tématům - certifikace - CTDP - integrace - SIMPHONY

Článek TTC TELEKOMUNIKACE, s.r.o. ze dne úterý 27. září 2011

Další články od TTC TELEKOMUNIKACE, s.r.o.