logo Unicorn Systems a.s.

Unicorn vstupuje do roku 2020 jako Platinum Partner Atlassian

Unicorn Systems implementuje a integruje IS s využitím komplexního portfolia produktů Atlassian (nástroje pro vývoj softwaru a spolupráci, které pomáhají týmům společně pracovat chytřeji a rychleji) již od roku 2008 pro své zákazníky v řadě evropských zemí - nově nabytý status je tak pro ně jasným znamením kvality a spokojenosti.

Zkušený tým certifikovaných specialistů a konzultantů Unicorn Systems pomáhá zákazníkům vytvářet řešení a podporovat podnikové procesy. Tyto služby zahrnují dodávky řešení od úvodních strategických rozhodnutí, přes implementaci a integraci, až po nasazení a následný provoz a rozvoj.

Splněním podmínek Platinum partnerství se Unicorn Systems stává předním poskytovatelem produktů Atlassian v České a Slovenské republice, připraveným splnit i ty nejnáročnější či specifické požadavky zákazníků.

"Zákazníci vyžadují od nových řešení vzájemnou spolupráci a otevřenost, což je právě to, co jim prostřednictvím produktů Atlassian přinášíme. Přidanou hodnotou jsou zejména naše know-how a bohaté zkušenosti s dodávkami takových řešení prakticky v celé Evropě pro zákazníky z řady různých odvětví. Užší spolupráce s Atlassianem také rozšiřuje naše možnosti a oblasti, ve kterých působíme," říká Jan Konrád, Chief Commercial Officer společnosti Unicorn Systems.

O společnosti Atlassian

Společnost Atlassian je australská nadnárodní softwarová společnost, která vyvíjí produkty pro vývojáře softwaru, projektové manažery a software pro správu obsahu.

Nejznámějším produktem je tiketový systém (issue tracking/bug tracking system) Jira, který ve spolupráci s dalšími produkty, například wiki aplikací Confluence, pomáhá ostatním (nejen ICT) týmům v práci při tvorbě, koordinaci a poskytování jejich vlastních produktů a služeb.

Další články k tématům - Atlassian - Jira - správa obsahu - tiketový systém - Jan Konrád

Článek Unicorn Systems a.s. ze dne středa 29. ledna 2020

Další články od Unicorn Systems a.s.