logo Unicorn Systems a.s.

Pardubické vývojové centrum se otevírá talentovaným a motivovaným lidem

Talentovaní informatici, matematici nebo technici z Pardubic a okolí mají skvělou příležitost propojit se se špičkovými projekty a získat praxi v nejmodernějších technologiích, Unicorn Application Framework a Unicorn Mobile-First IoT-Ready Cloud Architecture.

Společnost Unicorn otevřela v Pardubicích další ze svých poboček a aktuálně tak má již 19 vývojářských center ve 14 městech čtyřech států Evropy, kde její vývojáři sídlí. A připravují se další rozšíření.

Pro výběr místa pobočky je klíčová i existence kvalitních vysokých škol. A protože Unicorn aktivně spolupracuje s Univerzitou Pardubice - Fakultou elektrotechniky a informatiky, byly Pardubice jasnou volbou.

Uplatnění i zkušenosti z vývoje velkých informačních systémů a řešení z oblasti informačních a komunikačních technologií pro českou i zahraniční klientelu zde najdou samozřejmě i absolventi a studenti.

V samém centru města Unicorn pracuje na těch nejmodernějších projektech pro energetický sektor, například na projektu Terre pro řízení elektřiny v celé západní Evropě.

V roce 2018 bude v pobočce na 20 spolupracovníků, ale do 3 let se týmy rozšíří o dalších 70 lidí.

Nová pobočka sídlí v prostorách Pyramidy Pardubice, třída Míru 92, 53002, Pardubice 2.

Další články k tématům - cloud - energetika - IoT - matematika - Pardubice - vývoj

Článek Unicorn Systems a.s. ze dne čtvrtek 24. května 2018

Další články od Unicorn Systems a.s.