logo Unient Communications a.s.

Jednoduché a levné volání přes internet s viphone break

Služba viphone break, která má dnes již více než 21 000 zaregistrovaných uživatelů (přesné číslo dnes v 9:05 hod. - 21 331) nyní nabízí zákazníkům zjednodušené možnosti volání přes internet. Vylepšená aplikace viphone communicator umožňuje díky jednoduchému intuitivnímu ovládání a komunikaci v češtině přiblížit služby IP telefonie široké veřejnosti.

Služba viphone nyní nabízí svým zákazníkům nový jednoduchý nástroj pro ovládání vlastního telefonního účtu. Tento nástroj se zákazníkem komunikuje česky a jeho ovládání je zcela intuitivní. Usnadňuje zákazníkovi práci s kontakty, umožňuje mu sledovat, kdo z jeho přátel je on-line a tudíž telefonem zastihnutelný, dává možnost jednoduchého dobíjení kreditu.

"Chceme, aby si mohl IP telefonii vyzkoušet opravdu každý, aby v tom nikomu nebránilo nepříjemné uživatelské prostředí nebo anglické aplikace nástrojů pro volání, které klasického českého uživatele internetu odradí od použití takového nástroje. Proto neustále vyvíjíme viphone communicator, jednoduchou aplikaci pro volání přes internet," říká Otakar Seďa, ředitel společnosti Unient Communications a dodává : "Věříme, že nová aplikace přinese uživatelům větší komfort při volání přes internet a pomůže odbourat zábrany z neznáma při zkoušení něčeho nového."

Služba viphone break přichází také se snížením cen za volání. Do pevných sítí v České republice nyní volají zákazníci za 0,80 Kč bez DPH za minutu ve špičce a mimo špičku dokonce za 0,50 Kč bez DPH.

Došlo k výrazným slevám do často volaných destinací. Do USA, Kanady, Velké Británie, Německa a dalších zemí je volání za 0,80 Kč bez DPH za minutu. Do Ruska volají zákazníci za 3 Kč bez DPH za minutu, do Vietnamu a na Ukrajinu za 5 Kč bez DPH za minutu.

O viphone break

Pokud má zákazník přátele, kteří používají internet, může jim službu doporučit a nejenže obdrží kredit 30 Kč na volání s viphone break, ale od této chvíle již nemusí nikdy za volání těmto přátelům platit, neboť volání v síti viphone break je pro všechny uživatele zdarma.

Všichni uživatelé viphone break mají možnost telefonovat přes internet v síti viphone break zadarmo a voláním v síti si dobít kredit. Ostatní volání na pevné i mobilní linky celého světa je za velmi nízké sazby - např. 0,80 Kč bez DPH za minutu na pevné linky do ČR, USA, Německa nebo 3,80 Kč bez DPH za minutu do mobilních sítí v ČR. Každý nový uživatel navíc dostává v úvodu 30 Kč kredit, aby si mohl službu vyzkoušet.

Více informací o službě viphone break naleznete na www.viphone.cz/break.

Článek Unient Communications a.s. ze dne čtvrtek 1. února 2007

Další články od Unient Communications a.s.