logo Unient Communications a.s.

Jednoduché a levné volání přes internet viphone

Společnosti Unient Communications a PG Cyber Café se dohodly na vzájemné spolupráci. Od 20. března dne mohou všichni uživatelé služby viphone break, levného volání přes internet, zakoupit dobíjecí a aktivační kupony k této službě v síti AMD PG Cyber Café. Každý zákazník, který si kupon zakoupí v internetové kavárně PG Cyber Café, získá možnost využití internetu v dané kavárně zdarma.

Na počítačích v PG Cyber Café je služba viphone break přímo nainstalována, každý ze zákazníků si může zakoupený kredit ihned dobít a díky využití internetu zdarma rovnou i zavolat svým přátelům.

"Chceme umožnit našim zákazníkům, aby mohli jednoduše a levně zavolat přímo z kavárny svým přátelům kamkoliv na pevnou linku nebo mobilní telefon a domluvit se, kdy a kde se sejdou, kterou hru budou u nás v internetové kavárně hrát, popřípadě si jen sdělit, že již v kavárně jsou a vzájemně na sebe čekají," říká Jan Sekera, marketing manager společnosti PG Cyber Café pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko a dodává: "Touto spoluprací chceme také umožnit skupině cizinců, která žije v České republice a navštěvuje naše internetové kavárny, volat svým rodinám a známým domů za velmi výhodné a přijatelné ceny."

Společnost Unient Communications chce umožnit díky této spolupráci svým zákazníkům další z možností, jak snadno dobíjet kredit pro službu viphone break. Vzhledem k tomu, že se internetové kavárny PG Cyber Café nacházejí v nákupních centrech velkých měst, může zákazník služby viphone break jednoduše zakoupit kredit při běžné návštěvě supermarketu či kina.

O PG Cyber Café

Profesionální síť více jak 55-ti internetových kaváren a počítačových heren v České republice, Slovensku a Maďarsku poskytuje svým zákazníkům již 3 roky nadstandardní a levné služby z oblasti internetu a hraní počítačových her, prodeje počítačových a konzolových her, nápojů a cukrovinek. Nabídka více jak 90-ti titulů nejlepších her, unikátní mezihernové turnaje každý víkend, kvalifikace na světové soutěže a školní turnaje pro základní a střední školy jsou oblíbené hlavně u mladší generace. Střední a starší generace využívá znalostí vyškolené obsluhy k získání větších zkušeností s internetem. Síť PG Cyber Café je také velmi často využívána pro prezentace nových produktů IT společností a distributorů počítačových a konzolových her.

O viphone break

Služba viphone break je jednoduchá a uživatelsky velmi příjemná. Pokud se zákazník rozhodne tuto službu využívat, její zprovoznění trvá pouze několik minut. Za jednu SMS v hodnotě 30 Kč obdrží zákazník obratem kód pro aktivaci služby.

Pokud má zákazník přátele, kteří používají internet, může jim službu doporučit a nejenže obdrží kredit 30 Kč na volání s viphone break, ale od této chvíle již nemusí nikdy za volání těmto přátelům platit, neboť volání v síti viphone break je pro všechny uživatele zdarma.

Všichni uživatelé viphone break mají možnost telefonovat přes internet v síti viphone break zadarmo a voláním v síti si dobít kredit. Ostatní volání na pevné i mobilní linky celého světa je za velmi nízké sazby - např. 0,80 Kč bez DPH za minutu na pevné linky do ČR, USA, Německa nebo 3,80 Kč bez DPH za minutu do mobilních sítí v ČR. Každý nový uživatel navíc dostává v úvodu 30 Kč kredit, aby si mohl službu vyzkoušet.

Článek Unient Communications a.s. ze dne středa 21. března 2007

Další články od Unient Communications a.s.