logo UNIS COMPUTERS, a.s.

NOWS Novell - ucelené softwarové řešení pro podnikání

UNIS COMPUTERS je partnerem projektu NOWS společnosti Novell pro oblast jižní Moravy a Prahy. NOWS je ucelené IT firemní řešení, které obsahuje poštovní server, poštovního klienta, komunikátor, správu tisku, intranet, virtualizaci, clustering a další.

Získejte ucelené softwarové řešení pro vaše podnikání. Není nutné dělat kompromisy, s NOWS máte efektivně vyřešené všechny firemní procesy na 100%. Používejte osvědčené nástroje nezávisle na použitém operačním systému.

NOWS pokrývá tyto IT oblasti:

PRODUKTY V BALÍKU NOWS

Novell ZENworks Endpoint Security Management

Novell ZENworks Endpoint Security Management nabízí podrobné funkce řízení n možňuje automaticky měnit konfigurace zabezpečení v závislosti na roli a umístění uživatele. Produkt Novell ZENworks umožňuje vytvářet, zavádět a spravovat přísné a vysoce přizpůsobitelné bezpečnostní zásady z jednoho centrálního místa a vynucovat jejich dodržování, takže není třeba nijak zatěžovat samotné koncové uživatele.

Software Novell ZENworks Endpoint Security Management rovněž nabízí rozsáhlé funkce pro vlastní ochranu klientů, jež zajišťuje, že bezpečnostní zásady nelze obejít, a zároveň přináší úplnou sadu nástrojů pro sledování, upozorňování, vykazování a audit.

Novell ZENworks Configuration Management

Novell ZENworks Configuration Management zajišťuje správu nastavení zařízení, distribuci softwaru, vzdálenou správu a inteligentní správu obrazů stanic na platformách Windows a Linux - vše prostřednictvím jediné webové konzole.

Usnadňuje vyhledávání všech zařízení ve firemní síti, jejich klasifikaci, vytváření balíčků a zavádění aplikací i jejich následnou správu v průběhu celého životního cyklu.

Novell Open Enterprise Server 11

Novell Open Enterprise Server 11 přináší robustní síťové, souborové a tiskové služby na nejvyspělejší Linuxové platformě na světě SUSE Linux Enterprise 11. Poskytuje nezbytné služby, včetně síťového ukládání dat a přístup k souborům, síťovému tisku, instalaci ovladačů, správu založenou na identitě a síťovou konektivitu pro klientské stanice Windows*, Mac* a Linux.

To umožňuje zákazníkům plně využít nejnovější inovace a zároveň snížit náklady.

Novell GroupWise

Nejbezpečnější poštovní klient na trhu nabízí výkonnou sadu funkcí ve vysoce dynamickém a propojeném pracovním prostředí, které zkvalitňuje způsob vaší práce a komunikace. Slouží jako centrální prostředí pro spolupráci, které spojuje nástroje a webové aplikace potřebné pro dosažení maximální produktivity.

Od e-mailů s vysokou prioritou, každodenních pracovních schůzek a plánovaných úloh po RSS kanály a blogy.

Novell iPrint

Řešení Novell iPrint nabízí jednoduchost a flexibilitu cloudového bezdrátového tisku. Podniková data však nejsou vystavena hrozbám takového nezabezpečeného prostředí, protože Novell iPrint se řídí bezpečnostními pravidly dané společnosti.Teto produkt vyniká snadnou škálovatelností, kompatibilitou s více platformami a snadnou obsluhou.

Zaměstnanci využívající stolní počítače nebo notebooky si mohou tiskárnu vybrat na mapě ve webovém rozhraní. Kromě umístění jsou na mapě znázorněny také podrobnosti o jednotlivých tiskárnách (místních i globálních), které společnost využívá.

Novell Vibe

Týmová spolupráce nad společnými projekty je základním předpokladem pro úspěch na globalizovaném trhu. Produktivní řešení Novell Vibe vede týmy ke společnému vytváření, sdílení, projednávání a správě informací. Zaměstnanci mohou vytvářet vysoce výkonné týmy a dosahovat tak lepších obchodních výsledků pomocí nástrojů na správu dokumentů, sdílení kontaktů, týmových kalendářů a úkolů.

Řešení vhodně doplňují open source nástroje pro týmovou spolupráci a zpracovávání dokumentů.

Novell Filr

Produkt Novell Filr vytvoří nad Vašimi stávajícími datovými úložišti "cloudovou službu", ke které mohou Vaši zaměstnanci přistupovat odkudkoli a z libovolných mobilních zařízení. Tento koncept ponechává firemní data v bezpečí a pod kontrolou interního IT, zároveň však poskytuje pro koncové uživatele efektivní a pohodlnou práci se soubory kdykoli je potřebují.

Data není třeba nikam migrovat, zůstávají uvnitř vaší společnosti, uživatelé k nim mají řízený a zabezpečený přístup ať už jsou kdekoli.

Další články k tématům - cloud - clustering - intranet - Linux - Novell - šifrovaní - tisk - virtualizace - Windows

Článek UNIS COMPUTERS, a.s. ze dne středa 26. listopadu 2014

Další články od UNIS COMPUTERS, a.s.