logo UNIS COMPUTERS, a.s.

Jak mít firemní data snadno, rychle a v pravý čas na jednom místě

Firemní data se v mnoha společnostech čerpají z mnoha různých míst a zdrojů. Často není vůbec snadné data zobrazit přehledně a následně je vyhodnotit či porovnat. A to může stát firmu mnoho finančních prostředků.

Přípravy dat do reportů, která představují podklady pro správná rozhodnutí firem se navíc v pravidelných periodách opakují. Proto náklady a časová náročnost neustále stoupají. Spolu s manuální aktualizací dat je takový způsob práce zbytečně drahý a málo efektivní.

Proto jsme vyvinuli manažerský systém KYBOS - jednoduchý a intuitivní nástroj pro efektivní řízení společnosti. Je to ideálním nástrojem pro řízení na středním nebo vyšším manažerském stupni a dává uživatelům do ruky silný prostředek pro řízení společností. Potřebné a aktuální informace ze všech firemních zdrojů jsou tu dostupné jediným kliknutím myši.

"Manažerský systém KYBOS jsme uvedli na český trh v roce 2009. Účelem tohoto softwaru je snadná a přehledná práce s firemními daty. KYBOS vytváří z firemních dat přehledné a úplné informace ze všech zdrojů najednou. Všichni jeho uživatelé oceňují jeho jednoduchost a intuitivnost. Při vývoji jsme využili svých mnohaletých zkušeností s vývojem ERP podnikových informačních systémů. KYBOS denně pomáhá manažerům na všech úrovních při důležitém rozhodování. Dnes jej užívají stovky spokojených uživatelů a desítky spokojených firem," říká Vítězslav Mach, ředitel společnosti UNIS COMPUTERS.

KYBOS umožňuje vytvořit odlišné pohledy na data a pomáhá profesionálům, na všech stupních řízení v nejrůznějších typech firem, zkvalitnit řídící procesy a zajistit potřebné informace pro rozhodování. Výsledkem práce s naším systémem je nalezení úspor a optimalizace procesů ve firmách všech velikostí. Je to ten nejlepší způsob, jak snadno a v pravý čas získat na jednom místě všechna potřebná firemní data.

KYBOS - hlavní výhody a přínosy:

Článek UNIS COMPUTERS, a.s. ze dne pátek 8. září 2017

Další články od UNIS COMPUTERS, a.s.