logo U & SLUNO a.s.

Marta Nováková představí IT řešení pro oblasti vysledovatelnosti zboží v rámci logistického řetězce

Společnost U & SLUNO a.s. zve na konferenci Logistika v potravinářském průmyslu, která se koná ve dnech 19. - 20.10. 2010 v Praze. Marta Nováková - generální ředitelka společnosti, zde představí prezentaci na téma Zboží pod kontrolou - víte kdy, kde a co se nachází ?

Logistika je klíčovou součástí podnikání a důležitým nástrojem ke zvyšování efektivnosti. Potravinářské podniky se každodenně potýkají s konkurenčním prostředím, řeší otázky předpovědí poptávky, snižování nákladů a optimalizace skladového hospodářství. Právě pro logistické manažery těchto firem připravil Institute for International Research odbornou konferenci Logistika v potravinářském průmyslu, která se bude konat ve dnech 19. - 20.10. 2010 v hotelu IBIS Karlín v Praze.

U & SLUNO a.s., jako přední dodavatel logistických řešení s dlouholetými zkušenostmi práve z implementací systémů a jejich podporou ve významných dodavatelských a obchodních řetězcích jako jsou Ahold, Tesco, Makro, Carrefour a další, vystoupí na konferenci v rámci hlavního programu.

Ing. Marta Nováková, generální ředitelka firmy, zde představí prezentaci na téma Zboží pod kontrolou - víte kdy, kde a co se nachází ?

Přijďte se seznámit s aktuální nabídkou řešení a postupů vysledovatelnosti zboží v rámci logistického řetězce a s výhodami využití moderních IT technologií v tomto důležitém procesu.

Těšíme se na Vás 20.10. 2010 od 11:00 hodin v hotelu IBIS Karlín.

Další články k tématům - Ahold - Carrefour - IBIS - konference - Logistika - Macro - Tesco - zboží - Marta Nováková

Článek U & SLUNO a.s. ze dne středa 15. září 2010

Další články od U & SLUNO a.s.