logo Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.

Veeam Backup for Microsoft Office 365 v akci do konce roku 2016

Novinka Veeam Backup for Microsoft Office 365 mírní riziko ztráty přístupu k e-mailovým datům a zajišťuje dostupnost pro uživatele - zálohování Office 365, obnova e-mailů a eDiscovery pro archivovanou elektronickou poštu.

Microsoft Office 365 umožňuje fungování Always-On Enterprise kdekoli a kdykoli bez nutnosti provozovat vlastní e-mailovou infrastrukturu. Neřeší však nutnost místního zálohování e-mailových dat. Veeam Backup for Microsoft Office 365 mírní riziko ztráty přístupu k e-mailovým datům a zajišťuje dostupnost pro uživatele.

Speciální časově omezená nabídka:

Speciální časově omezená nabídka pro stávající zákazníky Veeam vyprší 31. 12. 2016

Veeam Backup for Microsoft Office 365 zmírňuje rizika znemožnění přístupu k elektronické poště a zajišťuje dostupnost emailů uživatelům i celé organizaci.

Zákazníci díky tomuto produktu mohou:

Zákazníkům využívajícím hybridní prostředí umožňuje nový produkt díky integraci s Veeam Backup & Replication jak snadnou migraci poštovních schránek mezi službou Office 365 a tradičním způsobem licencovaným Exchange serverem, tak i zálohování a správu uživatelů elektronické pošty v prostředí hybridního cloudu.

Článek Veeam Software (Czech Republic) s.r.o. ze dne středa 30. listopadu 2016

Další články od Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.