logo Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.

Veeam je prémiovým dodavatelem řešení dostupnosti pro virtualizovaná prostředí Nutanix

Veeam Software rozšiřuje partnerství se společností Nutanix, která přidává Veeam jako strategického technologického partnera v rámci programu Nutanix Elevate Alliance.

Kromě toho Veeam přidává do svého nevýznamnějšího řešení Veeam Availability Suite podporu Nutanix AHV, což umožní společným zákazníkům firem Nutanix a Veeam využívat výhod řešení dostupnosti ve firemní třídě. Pomůže to dramaticky urychlit strategie digitální transformace ve firmách, které nyní vědí, že mohou plnit uživatelská očekávání a přinášet bezproblémovou digitální zkušenost.

Jako softwarově definovaná firemní cloudová platforma, Nutanix zvyšuje výkon a dramaticky snižuje správu aplikační zátěže napříč fyzickým a virtuálním prostředím. Organizace IDC říká, že trh s hyperkonvergovanou infrastrukturou (HCI) bude mít do roku 2021 hodnotu 7,5 miliardy dolarůi, což vyplývá ze skutečnosti, že se technologie začíná uchycovat i ve firmách, které stále více zkoumají její potenciální výhody.

Veeam poskytuje řešení bez agentů, které zajistí maximální úroveň dostupnosti a ochranu dat pro všechny aplikace a data. Kombinovaná nabídka pomáhá organizacím urychlit nasazování informačních technologií, dramaticky zjednodušit správu IT a vytvořit agilnější způsob nasazování nových firemních služeb.

Firmy Veeam i Nutanix plně podporují prodejní kanály, a proto budou jejich partneři těžit z kombinovaného, vysoce diferencovaného řešení, které zvýší prodejní možnosti partnerů. Veeam se stává strategickým technologickým partnerem v rámci partnerského programu Nutanix Elevate Alliance a jeho řešení se rovněž stane speciální aplikací v novém obchodě Nutanix Marketplace.

Obě novinky podpoří ekosystém Veeam, což nadále rozšíří podporu pro iniciativy zákazníků a partnerů v oblasti digitální transformace.

Další články k tématům - cloud - infrastruktura - Nutanix - virtualizace

Článek Veeam Software (Czech Republic) s.r.o. ze dne pondělí 17. července 2017

Další články od Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.