logo Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.

Veeam se zapojuje do programu HPE Complete

Zákazníci společnosti Veeam tak mohou prostřednictvím obchodních kanálů HPE zakoupit edice Enterprise a Enterprise Plus produktů Veeam Availability Suite, Veeam Backup + Replication i Veeam Backup Essentials, a to jak pro prostředí VMware vSphere, tak i Microsoft Hyper-V.

Díky účasti v tomto programu budou řešení značky Veeam součástí ceníků společnosti HPE (Hewlett Packard Enterprise) a zákazníci si tak budou moci pořídit řešení kombinující technologie HPE a Veeam přímo od společnosti HPE a jejích prodejců - získají tak výhody špičkového řešení dostupnosti značky Veeam umožňující provoz v režimu 24/7/365 ve věku cloudů.

Hlavní výhody pro zákazníky:

Společné aktivity staví na vizi společnosti Veeam pro dnešní cloudovou éru - na řešení Veeam Availability Platform pro hybridní cloud - v rámci které firmy aktivně hledají vhodný přístup k zajištění dostupnosti tak, aby mohly v prostředí hybridních cloudů naplnit moderní hodnoty ukazatelů úrovně poskytovaných služeb (SLO) pro zpřístupnění dat i aplikací po havárii. To vše s cílem zlepšit efektivitu, zvýšit pružnost a dosáhnout větší spolehlivosti provozu napříč celou organizací.

Integrace řešení značky Veeam pro zajištění dostupnosti s úložišti HPE 3PAR StoreServ a HPE StoreVirtual, doplněnými o systémy HPE StoreOnce pro ochranu dat, umožnuje zajistit bezkonkurenční dostupnost dat i aplikací. Uživatelé mohou ukládat snímky provozních systémů a využívat špičkové možnosti pro obnovu po havárii a minimalizovat tak ztrátu dat i dobu trvání výpadků.

Současně mohou navíc implementovat ucelenější strategie pro zálohování dat, obnovu a zotavení po havárii, které integrují primární úložiště, záložní úložiště a softwarové komponenty pro zajištění dostupnosti. Výsledkem je maximální doba nepřetržitého provozu aplikací, výrazně rychlejší obnova jednotlivých samostatných i virtuálních prvků a vyřešení problémů spojovaných se zajištěním dostupnosti pro velké podniky.

"Způsob, jakým zákazníci pracují s daty a aplikacemi, se nezvratně změnil a spolu s tím, jak organizace usilují o agilnější obchodní modely, musí se vyvíjet i mechanismy prodeje a distribuce. Naše společnost se zavazuje, a vždy tomu tak bylo, dodávat svým zákazníkům nejlepší možná řešení. Díky spojení našeho portfolia serverů a úložišť s produkty značky Veeam pro zajištění dostupnosti umožnujeme uživatelům nasadit komplexní řešení, která podpoří jejich provoz, zvýší spolehlivost, výrazně sníží náklady a celou problematiku podstatně zjednoduší," říká Patrick Osborne, hlavní ředitel pro oblast produktového managementu a marketing v divizi Storage společnosti HPE.

Společnost Veeam nedávno oznámila konání přední světové konference zaměřené na problematiku zajištění dostupnosti v prostředí hybridních cloudů - VeeamON 2017. Tato konference proběhne ve dnech 16. až 18. 5. 2017 v americkém New Orleans.

Další články k tématům - cloud - HPE - Microsoft - server - úložiště - Patrick Osborne

Článek Veeam Software (Czech Republic) s.r.o. ze dne čtvrtek 15. prosince 2016

Další články od Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.