logo Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.

Pět fází inteligentní správy velkého objemu dat

Platforma Veeam Hyper-Availability Platform zajistí kontinuitu podnikání, urychlí inovace a omezí rizika v éře IoT technologií, umělé inteligence, strojového učení i blockchain databází díky masivní škálovatelnosti, která bude snadno použitelná pro inteligentní správu dat.

Rozsah a náročnost správy rychle rostoucích objemů firemních dat dnes vyžadují nový typ řešení, který přechází od tradiční správy dat založené na pravidlech k systému založenému spíše na chování tak, aby se data spravovala sama s větší nezávislostí a přinášela kritické firemní a provozní informace v rekordních časech.

Společně s ekosystémem více než 55000 technologických platforem představuje Veeam Hyper-Availability Platform komplexní řešení, které zákazníkům pomáhá s přechodem k inteligentní správě dat.

Dostupnost byla tradičně spojována s kontinuitou podnikání, zálohováním a obnovou dat, aby firmy měly jistotu dostupnosti a provozu. S narůstajícími nároky na správu firemních dat mimořádná dostupnost vyžaduje, aby se data vyvíjela od těch základních řešení pro zálohování a obnovu, která mechanicky kopírují data v předepsaných intervalech, k mnohem vyšší úrovni inteligence, kdy se data učí ihned a vhodným způsobem reagovat na aktuální situaci napříč celou firemní datovou infrastrukturou.

Ochrana a správa dat se musí proměnit z reaktivních zabezpečovacích pravidel na systém, jenž poskytuje proaktivní obchodní hodnotu.

Cesta k inteligentní správě dat zahrnuje pět kroků:

Jak firmy procházejí digitální transformací, bude se tržní diferenciace stále více snažit zužitkovat aplikace a data od okrajů až po samotné jádro cloudu. S pomocí vize mimořádně dostupné firmy podporuje společnost Veeam pochopení skutečné hodnoty, kterou multicloudová prostředí představují, a dodává nástroje a technologie, které zákazníkům pomáhají dosáhnout svého plného digitálního potenciálu.

Článek Veeam Software (Czech Republic) s.r.o. ze dne pátek 15. června 2018

Další články od Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.