logo Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.

Spolupráce Veeam a NetApp v oblasti řešení pro zajištění dostupnosti

Zákazníci NetApp si nyní mohou pořídit ucelená řešení značek Veeam i NetApp přímo od společnosti NetApp i jejich prodejců. Podniky tam mohou těžit jak z dostupnosti v režimu 24/7/365, tak ze snadno použitelných informačních technologií.

Spojení řešení dostupnosti značky Veeam s produkty společnosti NetApp E-series, AltaVault, ONTAP, All-Flash FAS a řešením pro prostředí hybridních cloudů pomůže firmám zjednodušit správu IT provozu, snížit náklady a dosáhnout cílů času obnovy a bodu obnovy (RTPO) v řádu sekund pro všechny aplikace i data.

Tedy ne v řádu hodin nebo dní, jak je tomu u tradičních řešení. Nejnovější dohoda umožní nákup integrovaných řešení dostupnosti značek NetApp a Veeam prostřednictvím 4000 prodejců po celém světě.

Maximální dostupnost a jistota rychlé komplexní obnovy

Zákazníci mohou využívat snapshoty NetApp v kombinaci se špičkovými vlastnostmi technologií Veeam pro zajištění dostupnosti a zotavení a díky přijetí provázanější strategie pro zálohování, obnovu a zotavení dat po havárii minimalizovat riziko jejich ztráty i dobu prostojů.

Výsledkem je maximální provozuschopnost aplikací, podstatně rychlejší obnova na úrovni položek i celých virtuálních strojů, vyšší efektivita IT a překlenutí problémů při zajišťování dostupnosti v podnikovém prostředí.

Hlavní výhody pro zákazníky:

Další články k tématům - cloud - dostupnost - integrace - zálohování

Článek Veeam Software (Czech Republic) s.r.o. ze dne pondělí 16. října 2017

Další články od Veeam Software (Czech Republic) s.r.o.