logo VIVANTIS a.s.

Hi-Fun zimní rukavice pro ovládání dotykových zařízení

Špička každého prstu na rukavici Hi-Fun je vybavena vodivým materiálem, takže můžete pohodlně ovládat všechny dotykové displeje. Tyto rukavice jsou tak ideálním dárkem pod stromeček.

Chcete mít ruce v teple a přitom si v pohodě venku napsat SMS na dotykovém telefonu nebo si přečíst email na tabletu? Pořiďte si praktické rukavice Hi-fun, které Vás zahřejí a umožní ovládat dotyková zařízení.

Rukavice mají univerzální velikost a jsou k dostání za 195 Kč na Modnidoplnky.cz.

O Hi-Fun

Hi-Fun je italská společnost vyrábějící netradiční módní doplňky a gadgety pro GSM telefony, tablety a moderní telekomunikační prostředky. Veškeré produkty této značky jsou tak vymýšleny a designovány v Evropě - Milánu. Krédem značky HI-FUN je nabídnout něco jiného, než co nabízí konkurence, a zároveň být uprostřed hudby a bavit se.

HI-FUN sortiment je velice rozmanitý a neotřelý - od hudebních relaxačních osušek, přes hrající plyšová zvířátka, hrající relaxační polštářky až po futuristické rukavice s vestavěným handsfree, ze kterých můžete pohodlně telefonovat.

Jednotlivé audio produkty se tak nabízejí v netradičním módním provedení - sluchátka ve tvaru funkčního zipu, módní šňůrky na krk, čepice s vestavěnými sluchátky.

Další články k tématům - GSM - SMS - tablet - telefon

Článek VIVANTIS a.s. ze dne pondělí 10. listopadu 2014

Další články od VIVANTIS a.s.