logo Vltava Stores a.s.

Vltava na nové adrese

Vltava.cz, provozovatel největší české nákupní galerie vltava.cz, sídlí od března v brněnském kancelářském komplexu Mezírka 1.

Na stejné adrese nově funguje i prodejna internetového obchodu Cybex - jednoho z obchodů provozovaných Vltavou. Nové prostory v centru města lépe vyhovují potřebám společnosti a zajišťují vyšší pracovní komfort zaměstnancům společnosti.

"Prostory v nichž společnost doposud působila, byly již nevyhovující, jednotlivá oddělení byla rozprostřena v několika různých budovách, které nebyly navzájem propojeny, v místě bylo nevyhovující zázemí. Věřím, že nové prostory ve standardním kancelářském komplexu v centru města budou jedním ze střípků, který pomáhá vzrůstající výkonnosti firmy," komentuje stěhování Vltava.cz a.s., její generální ředitel Petr Koždoň.

Na nové adrese sídlí s platností od března všechny útvary firmy, ve stejné budově je nově také prodejna internetového obchodu s počítači a elektronikou cybex.cz, který společnost provozuje. Stěhování proběhlo poslední únorový víkend, oficiálně se sídlo společnosti změní poté, co bude změna zapsána v obchodním rejstříku.

Přesídlení do nových prostor je součástí velkého balíku změn, kterými společnost prochází od léta loňského roku. Od počátku zavádění změn zaznamenala společnost růst počtu návštěv svých webových obchodů i počtu objednávek o více než dvacet procent.

Další články k tématům - cybex - prostory - vltava - Petr Koždoň

Článek Vltava Stores a.s. ze dne pátek 6. března 2009

Další články od Vltava Stores a.s.