logo VMware INC

Inovace programu VMware Cloud Provider

Rozšířená nabídka řešení pomůže poskytovatelům cloudových služeb snadněji migrovat pracovní zátěže VMware, dosahovat vyšších výnosů a růstu rozšiřováním nabídky služeb, snižovat náklady díky automatizaci a zefektivňování provozu.

Do programu VMware Cloud Providers je zapojeno přes 4000 partnerů z více než 110 zemí, kteří své služby staví na technologiích cloudové infrastruktury společnosti VMware. Program VMware Cloud Providers poskytuje zákazníkům flexibilitu při volbě ideálního poskytovatele cloudových služeb podle svých obchodních potřeb a potřeb IT.

Zákazníci mohou vybírat z celého spektra nabídek s optimální úrovní a strukturou služeb a zároveň řídit náklady a zvolit služby provozované v požadovaných geografických oblastech. Díky využití technologií cloudové infrastruktury společnosti VMware mohou poskytovatelé cloudových služeb zachovat jednotné provozní prostředí a usnadnit tak přenositelnost aplikací a jejich interoperabilitu mezi různými cloudy, aniž by byla dotčena viditelnost, provoz, automatizace, bezpečnost nebo možnosti správy.

Mezi oznámené novinky VMware Cloud Providers patří:

Technologie VMware HCX: libovolná přenositelnost aplikací mezi cloudy

Technologie VMware HCX zajišťují bezpečnou a spolehlivou interoperabilitu a mobilitu pracovních zátěží mezi libovolnými cloudy. Umožňují migraci aplikací ve velkém rozsahu a následnou libovolnou přenositelnost bez odstávek a jakýchkoli úprav. Technologie HCX jsou nabízeny prostřednictvím platformy VMware Cloud Providers a zpočátku jsou k dispozici u společnosti IBM, která byla jedním z hlavních partnerů konceptu řešení, a společnosti OVH.

Zákazníkům tyto technologie umožňují modernizovat datová centra s využitím nejnovějších SDDC produktů VMware a zároveň zachovat kontinuitu podnikového provozu, běhu aplikací, síťové architektury a výkonu.

Technologie HCX poskytují provozní podporu pro efektivní migraci aplikací mezi cloudy a chrání jejich integritu ve výchozím i cílovém prostředí. K tomu slouží synchronizace dat, rozšíření sítě, řízení datového provozu, automatizovaná optimalizace VPN a WAN nebo integrované bezpečnostní funkce.

Technologie VMware HCX umožňují vytvářet hybridní infrastrukturu. Zákazníci mohou s jejich pomocí bezpečně rozšířit datová centra do cloudu při zachování plné kontroly a veškerých možností správy. VMware HCX vytváří bezpečnou, vysoce výkonnou a spolehlivou hybridní strukturu, která propojuje různé lokality.

Poskytuje flexibilitu pro nasazování pracovních zátěží v cloudu kvůli regionální dostupnosti a cyklickému využívání kapacity a zajišťuje obousměrnou mobilitu, kontinuitu provozu a obnovu po havárii.

Platforma VMware Cloud Provider podporuje diferenciaci, efektivitu a růst výnosů

Platforma VMware Cloud Provider umožňuje poskytovatelům cloudu VMware naplnit důležitá obchodní kritéria – zvýšení efektivity provozu, rychlé komerční zhodnocení nových služeb a zlepšení konkurenceschopnosti. Platforma VMware Cloud Provider nabízí flexibilní možnosti nájmu a samoobsluhy v libovolném rozsahu v multitenantních i vyhrazených cloudových prostředích a umožňuje partnerům rychle zavádět a škálovat prostředí, na němž mohou stavět vlastní cloudové služby s přidanou hodnotou.

Platforma VMware Cloud Provider spojuje hlavní prvky cloudové infrastruktury VMware, řídicí a provozní software pro cloudové poskytovatele a nový ověřený certifikovaný referenční design.

Poskytovatelé cloudu VMware Cloud tedy získávají:

Platforma VMware Cloud Provider partnerům zprostředkovává nejnovější inovace produktů VMware pro poskytovatele cloudových služeb, včetně VMware vSphere, VMware NSX a VMware vCloud Director. Nový certifikovaný referenční design určuje výkonnostní parametry a zaručenou úroveň služeb pro nájemce a poskytuje vodítka pro volbu hardwaru a softwaru u definovaných kapacitních profilů.

Poskytovatelé cloudových služeb tak mohou rychleji realizovat výnosy z nových služeb a zároveň zvyšovat zaručenou kvalitu a ve výsledku zvyšovat spokojenost svých zákazníků. Poskytovatelé mohou v současné době pořizovat komponenty platformy pro realizaci řešení podle certifikovaného referenčního designu v rámci stávajících balíčků.

Certifikace partnerů VMware Cloud Verified pomáhá zákazníkům urychlit digitální transformaci

Společnost VMware představila nový certifikační program pro partnery, jehož smyslem je pomoci koncovým zákazníkům nalézt poskytovatele služeb založených na cloudové infrastruktuře VMware. Partneři, kteří získali známku VMware Cloud Verified, rozsáhle investovali do infrastrukturních cloudových technologií VMware a poskytují důležité služby a podporu nad rámec běžné infrastruktury.

Známka VMware Cloud Verified je určena poskytovatelům, kteří zaváděním inovací, zvyšováním efektivity a snižováním nákladů pro své zákazníky podporují jejich obchodní růst a pomáhají jim transformovat portfolia aplikací pro využití v moderních prostředích s různými typy cloudů a koncových zařízení.

Mezi první certifikované partnery v rámci programu VMware Cloud Verified patří společnosti CenturyLink, Fujitsu, IBM Cloud, OVH a Rackspace. Známka VMware Cloud Verified dává zákazníkům jistotu, že tito poskytovatelé zavádí nejpokročilejší technologie VMware v nejkompletnější podobě, což zajišťuje nejvyšší míru interoperability jejich cloudů, a tedy maximální přínos.

VMware bude postupně rozšiřovat okruh certifikovaných partnerů Cloud Verified, aby zákazníci měli co nejširší možnost volby při výběru globálních cloudových poskytovatelů s konzistentní infrastrukturou a konzistentním provozem.

Článek VMware INC ze dne pondělí 23. října 2017

Další články od VMware INC

Služba Partner Connect otevírá partnerům VMware neomezené možnosti v oblasti multicloudu

Multicloud hlavním tématem konference VMware Technology Forum 2023

Multicloud firmám pomáhá vytěžit z dat ekonomický užitek

Nová struktura programu VMware Partner Connect

Inovace VMware pro multicloud pomáhají urychlit digitální transformaci podniků

Aktuální výzvy, kterým čelí bezpečnostní týmy

Centralizovaná správa infrastruktury s podporou VMware vSphere+ a vSAN+

Laterální zabezpečení pro multicloud

Kyberzločinci stále častěji cílí na finanční sektor

Stav Kubernetes 2022

Vývoj a modernizace aplikací s podporou VMware Tanzu

Dostupnost služeb VMware Cross-Cloud na tržišti Azure

Nová řešení pro zjednodušení maloobchodní edge infrastruktury

Distribuovaný cloud aliance Deloitte a VMware

Digitální transformace s podporou služby Google Cloud VMware Engine

Nové možnosti zabezpečení běhového prostředí kontejnerů

Vize automatizace života podle VMware

Cryptojacking a ransomware útoky cílí na linuxové systémy

Vývoj kybernetické bezpečnosti v roce 2022

VMware Telco Cloud ve službách Vodafonu

Jak využít příležitosti na periferii sítě

Modernizace aplikací v libovolném cloudu

Inovace multicloudové infrastruktury VMware Cloud

Kybernetická bezpečnost potřebuje posun ve vnímání priorit

Kyberzločinci přetvářejí moderní bezpečnostní prostředí

Multicloudová síť pro poskytování distribuovaných systémů 5G a služeb v reálném čase

Kybernetická bezpečnost v roce 2021

Ochrana veřejného cloudu se zabezpečením kontejnerů a Kubernetes

Inovace portfolia softwarových produktů VMware vRealize Cloud Management

Rychlý rozvoj inovací s podporou rozšířené spolupráce Lumen a VMware

IT již není považováno za brzdu distribuované práce

Inovace virtuální cloudové sítě VMware

Modernizace firemní infrastruktury s VMware Cloud on Dell EMC

Virtuální desktopy pomáhají úřadům s rychlým přechodem na home office

VMware posiluje portfolia cloudových produktů a služeb akvizicí Pivotal Software

Jaké bude podnikové IT v roce 2020

Provoz pracovní zátěže VMware na platformě Google Cloud

Migrace a mobilita aplikací s podporou VMware HCX

Měřič uhlíkové stopy optimalizuje řízení spotřeby energie datacentra

Virtualizace infrastruktury a cloud computing na vForum 2019

Inovace a zjednodušení partnerského programu VMware Partner Connect

Telekomunikační cloudová infrastruktura VMware posiluje síť Vodafone

Integrovaná řešení pro hybridní cloud s podporou Kubernetes

Poskytovatelé služeb profitují z VMware Cloud inovací

Hyperkonvergovaná infrastruktura VMware poskytuje široké spektrum funkcí

Inovace virtualizační platformy Workstation a Fusion

Příčiny problémů s realizaci podnikových inovací v éře digitalizace

Okta Identity Cloud s integrací do platformy VMware Workspace ONE

Nová distribuce VMware Integrated OpenStack 5 pro operátory a datová centra

Virtuální cloudová síť pro digitální éru