logo VUMS DataCom, spol. s r.o.

Allied Telesis vystavoval na Broadband World Forum 2009 své řešení IP Triple Play

Na pařížské zářijové výstavě Broadband World Forum 2009 ve Švýcarsku vystavovala společnost Allied Telesis své sítě IP Triple Play a ethernetová řešení a metody pro poskytování ethernetových služeb přes další generace širokopásmového přístupu.

Poskytovatelé služeb požadují řešení, které je rozšířitelné, umí vytvářet vyšší obrat a snižuje pořizovací a operační náklady. Na výstavě společnost poukázala na skutečnost, že tranzitní operátoři (carriers), poskytovatelé služeb (service providers) a operátoři požadují pokročilé řešení s nejlepší podporou technologie IP/Ethernet.

Na výstavě představila společnost Allied Telesis mimojiné spravovatelné řešení pro domácí sítě umožňující operátorům zvýšit výnosy na jedno připojení. Řešení obsahuje Multiservice Gateway (iMG), centralizovaný management a automatický provisioning systém, platformu Multiservice Access Platform (iMAP) a modulární přepínače na 2. a 3. vrstvě. Umožňující spravovat řešení až do domu.

Také představila domácí řešení pro IPv6 včetně možnosti migrovat ze stávající sítě IPv5 nebo používat mix obou standardů.

Dále řešení pro optické sítě : Fiber-To-The-Curb, Fiber-To-The-Premises, Fiber-To-The-Home nebo Fiber-To-The-Desk.

Allied Telesis představil také svůj pohled na šetření životního prostředí a představil zákazníkům koncept návrhu a výroby produktů, který minimalizuje dopad na životní prostředí ve fázi jednak výroby produktů, ale také jejich používání a provozování.

Další články k tématům - Allied - Broadband - IP - Multiservice - Play - sítě - Telesis - Triple

Článek VUMS DataCom, spol. s r.o. ze dne čtvrtek 8. října 2009

Další články od VUMS DataCom, spol. s r.o.