logo Whalebone, s.r.o.

Adriana Dergam posiluje expanzi Whalebone do Latinské Ameriky

Adriana Dergam se na spolupráci velmi těší - Whalebone je perspektivní a inovativní firma v oblasti kyberbezpečnosti sítí, což je jak pro Evropu, tak i pro Latinskou Ameriku s více než 650 miliony obyvateli, vysoce aktuální téma. Pro latinskoamerický trh je Whalebone dobře referenčně vybavený.

V Evropě Whalebone chrání zákazníky O2, což je značka španělské společnosti Telefónica, která je velkým telekomunikačním operátorem v řadě jihoamerických zemí. To stejné platí o další Whalebone referenci, A1 Rakousko a A1 Bulharsko, které patří mexickému operátorovi América Movil.

"Whalebone sleduji už od startupových začátků a v kontextu rostoucí digitalizace Latinské Ameriky vnímám velkou poptávku po bezpečnosti online světa a telekomunikační infrastruktury. Jak ukazuje tempo růstu firmy, Whalebone je ideální zejména díky poskytované zákaznické zkušenosti a rychlosti uvedení svého řešení uvést do provozu," říká Adriana Dergam, Board Member of Latin America Chapter společnosti Whalebone.

Pro bývalou ředitelku českého Vodafonu není latinskoamerický region neznámý. Od roku 2017 působí Adriana Dergam jako honorární konzulka Uruguaye v České republice a od svého odchodu z nadnárodní korporace se stala členkou vedení sekce pro Latinskou Ameriku Evropské technologické komory EUTEC.

"V Mexiku a Kolumbii jsme již podepsali první partnerské smlouvy, a tak máme velkou radost, že nám v expanzi pomůže právě Adriana Dergam. Její zkušenosti z telekomunikací a silné vztahy v celé Latinské Americe jsou obrovskou devízou. Jako první začneme Uruguayí, která je místním technologickým hubem. Budeme rádi, když prošlapeme cestu nejen nám, ale také dalším mladým technologickým společnostem z Česka. Mexiko a Jižní Amerika je trh hladový po digitálních technologiích," doplňuje Richard Malovič, ředitel společnosti Whalebone.

Adriana Dergam do týmu Whalebone přinese také zkušenosti a synergie ze svého současného působení v Evropské technologické komoře EUTEC se sídlem v Bruselu a Curychu.

Ta má za cíl podporovat evropské technologické střední podniky a startupy ve své mezinárodní expanzi a posilovat jejich konkurenceschopnost. Brněnský Whalebone se stal prvním členem EUTEC z České republiky.

Společnost Whalebone v ČR stojí technologicky za O2 Security a mimo to chrání uživatele více než stovky dalších poskytovatelů internetu po celé Evropě.

Whalebone nedávno oznámila prolomení hranice 1 milionu chráněných uživatelů, jako první česká společnost po Avastu a AVG.

Článek Whalebone, s.r.o. ze dne čtvrtek 18. června 2020

Další články od Whalebone, s.r.o.

Síťové zabezpečení Whalebone převyšuje evropskou konkurenci

Adriana Dergam posiluje expanzi Whalebone do Latinské Ameriky