logo WIA spol. s r. o.

WIA přináší od září levnější a rychlejší ADSL

Společnost WIA, celonárodní telekomunikační operátor, oznámila změny v nabídce internetového připojení ADSL, které jsou platné od 1. září 2008. Dosavadní portfolio produktů je nahrazeno službami s vyššími rychlostmi 8 Mbit/s a 16 Mbit/s. Současně dochází ke snížení cen. Společnost WIA tak nabízí nejlevnější ADSL připojení na českém trhu.

Společnost WIA, poskytovatel datových, hlasových a internetových služeb, mění s platností od 1.9. 2008 zásadním způsobem nabídku pevného připojení k internetu. Zákazníci mohou navíc do 31. prosince 2008 využít akčních nabídek připojení od WIA s rychlostí 8 Mbit/s.

"Úpravy, které jsme provedli v nabídce internetového připojení ADSL, jsou výsledkem naší snahy o neustálou inovaci služeb. Naši zákazníci díky této změně získají dokonce dvakrát, přinášíme jim totiž vyšší rychlosti a nižší ceny. Poskytujeme tak nejlevnější ADSL připojení v České republice," dodává Markéta Mýtinová, marketingová manažerka WIA spol. s r. o.

Společnost WIA doposud nabízela čtyři varianty přenosových rychlostí, které jsou dnešním dnem nahrazeny produkty s rychlostmi 8 Mbit/s a 16 Mbit/s. Výrazně se také snižují ceny. Zákazníci zaplatí za WIA ADSL Internet 8 Mbit/s s limitem 20 GB 290 Kč (345 Kč s DPH) a za ADSL Internet 16 Mbit/s s limitem 40 GB 590 Kč (702 Kč s DPH). V nabídce stále zůstávají i bezlimitní služby – WIA ADSL Internet NONSTOP 8 Mbit/s za 340 Kč (405 Kč s DPH) a WIA ADSL Internet NONSTOP 16 Mbit/s za 640 Kč (762 Kč s DPH).

Článek WIA spol. s r. o. ze dne úterý 2. září 2008

Další články od WIA spol. s r. o.