logo WIA spol. s r. o.

WIA s novou službou ADSL bez objemových limitů za paušální cenu

WIA spol. s r. o. dnes oznámila, že s platností od 31. 3. 2008 rozšiřuje své portfolio DSL produktů o novou službu WIA ADSL Internet NONSTOP, která představuje neomezený internet bez datových limitů a zároveň přináší cenově nejvýhodnější nabídku na trhu.

Společnost WIA, telekomunikační operátor se zaměřením na připojení k internetu, přichází s nabídkou neomezených objemových limitů pro přenos dat, která je platná od 31. 3. 2008. Tato nabídka je motivovaná snahou o další zvyšování kvality služeb.

"WIA se jako inovativní a flexibilní operátor snaží vždy nabídnout něco navíc. Nyní reagujeme na ohlášení změn u produktů Telefoniky O2 k 1.4. 2008. I přesto, že nedošlo u velkoobchodní nabídky k odstranění plateb za přenesená data, se společnost WIA rozhodla již ode dneška nabídnout zákazníkům opravdovou neomezenou službu. S potěšením můžeme i nadále říci, že nabízíme jedno z nejvýhodnějších ADSL připojení na českém trhu," uvedl Filip Malina, obchodní ředitel WIA spol. s r. o.

DSL připojení, které společnost WIA poskytuje, funguje na principu doplatku za navíc stažená data. Ve chvíli, kdy zákazník překročí limit (u základní verze WIA ADSL Internet 3 Mbit/s činí 20 GB za měsíc), jsou mu za malý poplatek účtována nadlimitní data vždy po 1GB, aniž by došlo ke snížení rychlosti. Pro běžného uživatele jsou vysoké objemové limity, nastavené v produktech WIA ADSL Internet, naprosto dostačující.

Zákazníci, kteří využívají současných služeb DSL připojení v jakékoli variantě rychlosti, mají nyní možnost dokoupit bezlimitní službu za 49 Kč (bez DPH) k měsíčnímu paušálu a získat tak nejvýhodnější neomezené ADSL připojení v ČR. S ohledem na individuální požadavky každého zákazníka nedojde k převedení na novou službu automaticky. Každý tak bude moci zhodnotit své potřeby a rozhodnout se, zda mu dostačuje dosavadní připojení s případným doplatkem za překročený limit, či zda potřebuje stahovat data neomezeně.

Nová nabídka WIA ADSL Internet NONSTOP přináší řešení pro zákazníky, kteří nechtějí být vázáni limity stahování dat a zároveň hledají to nejvýhodnější řešení.

Článek WIA spol. s r. o. ze dne pondělí 31. března 2008

Další články od WIA spol. s r. o.