logo ALEF NULA, a.s.

Certifikační kurzy Cisco Service Provider

ALEF Training zařazuje do svého portfolia nové kurzy Service Provider Cisco Systems. Jde o školení vedoucí k certifikacím CCNA Service Provider a CCNP Service Provider.

ALEF Training zabezpečuje certifikaci Cisco partnerů a specialistů. Jste-li firma, která poskytuje řešení na bázi Cisco technologií, chcete se zviditelnit na trhu, předvést know-how zákazníkovi nebo získat zajímavé slevy na Cisco produkty, pomůže Vám firemní certifikace nebo specializace.

Pokud jste IT specialista, který má zájem o globálně uznávaný Cisco certifikát nebo chce zvýšit kvalifikaci svého týmu, je právě Vám určena osobní Cisco certifikace.

Na úrovni Associate se certifikace rozděluje podle oblastí Cisco řešení:

Na úrovni Professional se certifikace rozděluje podle oblastí Cisco řešení:

Kurzy CCNA Service Provider

Jedná se o dva kurzy, které jsou součástí Service Provider CCNA certifikace. Kurzy poskytují síťovým inženýrům a technikům základní znalosti a dovednosti potřebné k podpoře při provozu Service Providerských sítí. Vysvětlují význam jednotlivých komponet v síti a pomohou studentům pochopit, jak tyto sítě fungují.

Seznamují s IP Next-Generation Network (IP NGN) architekturou, která pomáhá poskytovatelům služeb vybudovat moderní, škálovatelné a spolehlivé sítě.

Součástí kurzů jsou i laboratorní cvičení zaměřená na získání základních dovedností potřebných pro nasazení zařízení s Cisco IOS IOS XE / a Cisco IOS XR, jejich provoz a podporu sítí poskytovatelů služeb.

Kurzy CCNP Service Provider

Jde celkem o 4 kurzy, které jsou určeny k přípravě na CCNP-SP certifikaci. Tato skupina školení a testů připraví studenty k práci na profesionální úrovni v prostředí poskytovatelů služeb.

Kurzy jsou určeny pro pracovníky poskytovatelů služeb a seznamuje je s pokročilými metodami směrování se zaměřením na škálovatelnost na Cisco směrovačích jak v sítích LAN tak i WAN.

Cílem je vyškolit zaměstnance a ukázat škálovatelný design místo pouhého rozšiřování stávajích sítí. SPROUTE školení přináší praktická cvičení, která umožní lépe pochopit principy pokročilé konfigurace směrování.

Kurzy také zahrnují laboratorní cvičení na skutečném HW pro získání potřebných praktických dovedností při implementaci řešení využívajících Cisco IOS / IOS XE a Cisco IOS XR.

Cílem je vyškolit pracovníky poskytovatelů služeb tak, aby byli schopni plánovat, realizovat a spravovat sítě využívající IP směrování.

Další články k tématům - CCNA - CCNP - certifikace - kurzy - LAN - školení - Voice - vzdělávání - WAN - Wireless

Článek ALEF NULA, a.s. ze dne středa 20. června 2012

Další články od ALEF NULA, a.s.