logo GMC Software Technology s.r.o.

Kurz programování pro budoucí vývojáře

Zdokonalte se v programování, získejte nové zkušenosti a třeba i zajímavou práci v IT! Až do 30. 6. 2016 se mohou zájemci hlásit do dvouměsíčního vzdělávacího programu GMC Academy, který startuje v říjnu 2016.

Vzdělávací program GMC Academy je určen pro budoucí vývojáře a talentované kandidáty na atraktivní IT pozice ve vývojovém týmu GMC Software, kteří mají nadšení a potřebu učit se nové věci, prohlubovat své znalosti a získávat další zkušenosti s novými jazyky, frameworky a přístupy.

Od zájemce požadujeme chápat akademii jako první krok k tomu stát se plnohodnotným členem GMC Software, touhu a chuť na sobě tvrdě pracovat a schopnost získávat a předávat informace i v angličtině.

Výukovým programem provázejí naši IT profesionálové a zkušení mentoři. Účastníci si vyzkouší Javu, Javascript, C#, metodiky vývoje, vychytávky při tvorbě i testování kódu a spoustu dalšího.

Nově nabyté dovednosti si hned vyzkoušíte na interním projektu a potom už se rovnou zapojíte do ostrého vývoje v GMC Software.

GMC Academy proběhne v říjnu a listopadu 2016 - přihlášky do čtvrtka 30. 6. 2016 - počet míst je omezen!

Zájemcům nabízíme:

Průběh GMC Academy:

Prokázání základních znalostí

Součástí přihlášky do GMC Academy je prokázání alespoň základní znalosti algoritmizace - tedy dodání řešení jednoduché úlohy.

Zadání úlohy:

Příklad slevových pravidel:

  1. kup 1 prací prášek a 1 mýdlo, a dostaneš slevu 50% na obojí
  2. běžná sleva 35% na daný výrobek
  3. 3 kusy za cenu 1
Další články k tématům - Java - Javascript - práce - programování - testování - vzdělávání

Článek GMC Software Technology s.r.o. ze dne pátek 27. května 2016

Další články od GMC Software Technology s.r.o.

Kurz programování pro budoucí vývojáře