logo INTELEK spol. s r.o.

Nejoblíbenější distributor s přidanou hodnotou roku je INTELEK

Společnosti INTELEK se podařilo v anketě pořádané magazínem ChannelWorld získat třikrát po sobě titul Nejoblíbenější distributor s přidanou hodnotou roku. Stal se tedy opět nejoblíbenějším a zákazníky nejoceňovanějším distributorem s přidanou hodnotou v České republice.

Anketa Channelworld Awards navazuje na velmi úspěšnou anketu Nejlepší distributor roku pořádanou od roku 2006 vydavatelstvím IDG na českém a slovenském trhu. V anketě letos hlasovalo 847 zástupců z celkem 767 firem podnikajících v oblasti IT, přičemž 34 % tvořili hlasující ze Slovenska.

"Mezi hlasujícími se zvýšil podíl majitelů a jednatelů z řad resellerských společností. Prostřednictvím ankety tak mohou výkonní představitelé firem nastavit zrcadlo kvalitě spolupráce v českém a slovenském prodejním kanále ICT", uvedl výsledky Jan Mazal, šéfredaktor ChannelWorldu.

Od 12.9. 2011 do 31.1. 2012 mohli prodejci a dodavatelé IT hlasovat v anketě ChannelWorld Awards 2011 a vyjádřit tak spokojenost se službami a podporou, kterou jim INTELEK poskytuje. Výsledkem je, že v kategorii Distributor s přidanou hodnotou roku hlasovalo celkem 217 účastníků, přičemž pro INTELEK se vyjádřilo celkem 35 % hlasujících.

"Loňské obhájení prvního místa v anketě o Nejlepšího distributora s přidanou hodnotou roku se pro nás stalo velkým důvodem k radosti, ale současně i velkým závazkem. Letos se pak ukázalo, že jdeme správným směrem, protože zákazníci jsou s našimi službami dlouhodobě spokojeni. Třetí vítězství v anketě je výsledkem tvrdé práce celého týmu lidí, kteří za společností INTELEK stojí. Bez nich bychom na další obhajobu titulu pomýšlet vůbec nemohli", hodnotí vítězství v anketě Ivo Kraváček, ředitel společnosti INTELEK.

V loňském roce INTELEK rozšířil řady distribuovaných produktů o multimediální přehrávače a tablety EAGET, které si mezi zákazníky získaly v poměrně krátkém čase velkou oblibu - mimo jiné i díky námi provedené kompletní české lokalizaci a řadě doplňkových služeb. Stejně tak se nám podařilo upevnit vynikající pozici Tendy mezi síťovými produkty pro domácnosti nebo prosadit značku Signamax mezi průmyslovými síťovými prvky.

Velkou devízou INELEKu je kvalitní technická podpora, kterou neustále rozšiřujeme. Stejně tak se nám podařilo mezi zákazníky zvednout povědomí o technologii Wi-Fi 4. generace, kterou u nás zastupuje značka Extricom. Právě zde naši partneři nejvíce oceňují naše služby s přidanou hodnotou při instalaci, zprovoznění a následné technické podpoře těchto náročných sítí.

O anketě ChannelWorld Awards

Anketa ChannelWorld Awards navázala na původní anketu IT distributor a VAD distributor roku, kterou od roku 2006 pořádá magazín ChannelWorld z vydavatelství IDG. Hlasování probíhá pomocí internetového formuláře a jsou z něj vyloučeni zaměstnanci distributorů. Každý hlas se ověřuje z pohledu platnosti IČ a dalších údajů spojených s registrací.

Každý přitom může hlasovat pouze jednou. Distributoři nesmí jakkoli motivovat své zákazníky, aby pro ně hlasovali, jinak jsou z ankety vyloučeni. V lokální verzi IDG pořádá anketu také v Austrálii, Belgii, Indii, Kanadě, Německu nebo Nizozemí.

Další články k tématům - Anketa - distributor - EAGET - Extricom - ICT - IDG - VAD - WiFi - Jan Mazal - Ivo Kraváček

Článek INTELEK spol. s r.o. ze dne pátek 2. března 2012

Další články od INTELEK spol. s r.o.