logo Sabris CZ s.r.o.

Branislav Komada - nový obchodní ředitel Sabris pro ČR

Novým obchodním ředitelem Sabris pro Českou republiku se od listopadu 2015 stal Branislav Komada - zkušený obchodní manažer, který za dobu svého působení ve firmě již dosáhl řady výborných obchodních výsledků.

"Stát v čele obchodního týmu Sabris CZ je pro mě velkou výzvou a velmi si vážím této příležitosti. Jedním z mých hlavních cílů je posílit pozici společnosti jako lokálního lídra v poskytování IT služeb a zároveň aktivně vyhledávat nové oblasti rozvoje spojené zejména s využitím nových technologií, jako jsou SAP HANA či Cloud," uvedl Branislav Komada, nový obchodní ředitel Sabris pro Českou republiku.

Sabris - středoevropský systémový integrátor a dlouhodobý obchodní a servisní partner SAP a OpenText, posiluje v oblasti sdílených služeb se zaměřením na služby AMS (Application Management Services) a outsourcingu služeb s přidanou hodnotou v různých odvětvích průmyslu.

Hlavním důvodem jsou měnící se potřeby nadnárodních zákazníků, kteří stále častěji požadují služby, které integrují vrcholný globální přístup a zároveň zohledňují specifické požadavky definované na lokální úrovni.

S ohledem na mezinárodní působení i narůstající globalizaci služeb došlo v říjnu 2015 k založení evropské akciové společnosti Sabris Holding SE, která bude prostřednictvím svých dceřiných společností v České republice, na Slovensku, v Rusku a nově vznikajícího Centra sdílených služeb (SSC - Shared Services Centrum) poskytovat služby v oblasti komplexní systémové integrace, vývoje aplikací, sdílených služeb a supportu.

V souvislosti s budováním Sabris centra sdílených služeb dochází v české dceřiné společnosti Sabris CZ s.r.o. k organizačním změnám v oblasti řízení obchodních aktivit. Daniel Frémund bude nově v roli Head of Sales SSC zodpovědný za strategii a prodej služeb poskytovaných Centrem sdílených služeb jak na domácím, tak i zahraničním trhu.

"Pevně věříme, že tyto změny přinesou Sabrisu další možnosti spolupráce s nadnárodními společnostmi, pomohou nám se lépe soustředit na jednotlivé segmenty trhu a celkově přispějí k plné spokojenosti našich zákazníků," dodal Vladimír Sýkora, Chairman of the Board, Sabris holding SE.

Další články k tématům - cloud - integrace - OpenText - outsourcing - průmysl - SAP - Vladimír Sýkora - Branislav Komada

Článek Sabris CZ s.r.o. ze dne středa 13. ledna 2016

Další články od Sabris CZ s.r.o.