logo Technologické centrum Písek s.r.o.

Cloud konference - WeAreCLoud 2014 & eGovernment 2014

Technologické centrum Písek pořádá ve čtvrtek 25.9. 2014 dvě odborné konference pro IT odborníky i ostatní fanoušky a zájemce o cloudová řešení, která jsou postavena na technologii OpenStack. Konference eGovernment 2014 představí i nové technologie vhodné pro nasazení ve státní správě.

Technologické centrum Písek zve na premiérovou konferenci WeAreCloud 2014 zaměřenou na open cloud řešení postavené na technologii OpenStack. Připraveny jsou dva přednáškové bloky. První se zaměřuje čistě na technologii od expertů z oboru, kteří budou hovořit o implementacích, vývoji a aplikacích. Druhý blok pak přináší pohled na produkty, reference a případové studie.

  1. Přednáškový blok Tech track - je zaměřený na přednášky o technologiích od předních expertů z oboru, kteří budou hovořit o implementacích, vývoji a aplikacích. Jako přednášejícího hosta přivítáme pana Dmitriy Novakovskiyho ze společnosti MIRANTIS, který se s účastníky podělí o svoje zkušenosti s integrací vSphere/vCenter s platformou OpenStack.
  2. Přednáškový blok Biz track - je orientovaný převážně na jednotlivé produkty, případové studie a reference.

Součástí konference WeAreCloud 2014 bude i networking party, kde budete mít možnost osobně se setkat a pohovořit s experty o tématech, která Vás nejvíce zajímají.

Konference eGovernment 2014

Současně s WeAreCLoud 2014 proběhne i 1. ročník konference eGovernment, která je zaměřené na moderní prostředí a cloud pro státní správu a dále na oblast financování z projektů EU. Součástí programu konference bude prohlídka TCP Datového centra a praktická ukázka cloud technologií. Mezi řečníky budou např. Radovan Polanský - výkonný ředitel TCP, Pavel Pábl - technický ředitel TCP, Ing. Veronika Chodlová - vedoucí oddělení EU.

Jako host pohovoří pan Ing. Josef Šustr ze společnosti Tayllor & Cox, přední odborník na bezpečnost a ochranu dat v prostředí moderního Datového centra.

Článek Technologické centrum Písek s.r.o. ze dne středa 17. září 2014

Další články od Technologické centrum Písek s.r.o.