logo UNIS COMPUTERS, a.s.

ERP pro dopravní, spediční, logistické a servisní společnosti

Informační systém PRYTANIS disponuje různými moduly, které obsáhnou všechny činnosti firmy a díky jejich dobrému propojení je vedení schopno řídit společnost na základě věrohodných dat. Systém je otevřený a umožňuje další propojení s IS zákazníků, což zjednodušuje objednávky, fakturaci a další firemní agendu.

Společnost UNIS COMPUTERS představuje informační systém PRYTANIS. Jde o komplexní informační ERP systém, vyvinutý zejména pro dopravní, spediční, logistické a servisní společnosti. Český vývojový tým vyvíjí a vylepšuje IS PRYTANIS již téměř 25 let v souladu s aktuální českou i slovenskou legislativou se zaměřením zejména na oblasti dopravy, spedice, logistiky a servisu.

Základním krédem informačního systému PRYTANIS je poskytovat kvalitní, rychlé a přesné informace pro rozhodování a řízení společností. Systém odráží nejen nutné požadavky legislativy, ale také moderní trendy v oboru informačních technologií.

IS PRYTANIS umožňuje napojení na rozsáhlé účetní systémy, jako jsou SAP, Dynamics NAV a další, čímž poskytuje možnost plně využívat kvalitního oborového řešení dopravy, spedice a logistiky pro velké společnosti.

Samozřejmostí je modulární architektura, která umožňuje při zachování určitých minimálních konfigurací vytvořit výběrem jednotlivých modulů informační systém přesně podle potřeb organizace.

PRYTANIS - moduly:

IS PRYTANIS zajistí nejen aktuální informace pro řízení společnosti, ale poskytne i základní informační a rozhodovací platformu pro další rozvoj společnosti. Splňuje všechny požadavky kladené na moderní informační systémy a je pevným základem pro řízení a růst úspěšných společností.

V současné době pracují s IS PRYTANIS po celé České a Slovenské republice (slovenská verze) tisíce spokojených uživatelů, kteří si na systému cení jeho otevřenost, flexibilitu, jednoduché a přehledné uživatelské rozhraní.

Článek UNIS COMPUTERS, a.s. ze dne čtvrtek 14. září 2017

Další články od UNIS COMPUTERS, a.s.