logo Česká asociace manažerů úseků informačních technologií

Vítězové soutěže IT projekt roku představili své projekty

Ve čtvrtek 15.10. 2015 v budově Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR byly pod záštitou místopředsedy Poslanecké sněmovny Jana Bartoška prezentovány vítězné projekty 12. ročníku soutěže IT projekt roku.

Vítěznámi projekty jsou aplikace eSestra v Ústřední vojenské nemocnici a FN Praha, PUPík (připomínkování územních plánů on-line) na Magistrátu města Jihlavy a řešení pro uzavírání smluv prostřednictvím tabletů ve společnosti Bohemia Energy.

Součástí akce bylo i představení projektů, které se dostaly do finále této soutěže. Zástupci pořadatelské České asociace manažerů informačních technologií CACIO zároveň informovali o blížícím se 13. ročníku soutěže. Zájemci o účast mohou podávat přihlášky tentokrát v prodlouženém termínu do 31.1. 2016.

Akce se uskutečnila pod záštitou místopředsedy Poslanecké sněmovny Jana Bartoška a moderoval ji výkonný ředitel CACIO Jiří Polák. Slavnostního podvečera se zúčastnili zástupci zadavatelů i dodavatelů oceněných projektů a hosté z řad politiků a představitelů byznysu.

"Prezentace na půdě Poslanecké sněmovny byly potvrzením vysoké úrovně nejen vítězných, ale všech finálových projektů. Soutěž IT projekt roku si za dobu své existence vydobyla renomované postavení a plní svůj cíl, tedy zviditelňovat kvalitně realizované, společensky prospěšné, zajímavé a inovativní IT projekty jak v oblasti veřejné správy, tak v komerční sféře. Věříme, že i následující 13. ročník soutěže přinese řadu zajímavých projektů a naše odborná hodnotitelská komise bude mít z čeho vybírat,“ uvedl Miroslav Hübner, předseda CACIO.

Vítězné projekty soutěže IT projekt roku 2014 - ty, které se podělily o 1. místo:

Ostatní finálové projekty - ty, které se společně umístily na 4. až 8. příčce:

Projekty, které se chtějí zapojit do soutěže IT projekt roku 2015, je možné tentokrát přihlásit až do 31.1. 2016. Kromě vyhlášení vítězných projektů je soutěž rozšířena o dvě specializovaná ocenění - cena sdružení CNZ (Co po nás zbude) za přínos v oblasti dlouhodobého uchování informací a cena ČIMIB (Český institut manažerů informační bezpečnosti) za přínos v oblasti kybernetické bezpečnosti.

Další články k tématům - bezpečnost - nemocnice - ocenění - Parlament - soutěž - tablet - Miroslav Hübner

Článek Česká asociace manažerů úseků informačních technologií ze dne pondělí 19. října 2015

Další články od Česká asociace manažerů úseků informačních technologií