logo CNS a.s.

Nová verze B2B systému Safety4Data vstupuje na americký trh

Safety4Data je unikátní Bussiness to Business systém, který zajišťuje efektivní distribuci dat v rámci vysoce zabezpečené virtuální sítě definované samotnými uživateli. V roce 2014 se pomocí této aplikace přeneslo v USA několik milionů souborů.

B2B systému Safety4Data doznal v nejnovější verzi rozsáhlých změn, včetně zásadního přepracování uživatelského rozhraní a začlenění nových originálních funkcí.

"Jako zcela zásadní vnímám, že se v nové verzi ještě více zjednodušil proces odesílání souborů, stejně tak jako instalace a rozběhnutí aplikace. Současně se kompletně změnila grafická podoba webového rozhraní služby i klienta aplikace. Úpravou prošla také cenová politika - základní tarif zůstává zdarma a v případě premium tarifů se cena již neodvíjí od množství přenesených dat, ale podle počtu přenesených souborů. Spuštění aplikace, kterou uvádíme na trh, předcházelo testování její betaverze u řady stávajících i potenciálních klientů ve Spojených státech. Aplikaci Safety4Data jsme vyvinuli speciálně pro americký trh a nepřestáváme pracovat na jejím dalším rozvoji," říká Luboš Hajn, předseda představenstva společnosti IT-CNS, Inc.

"Speciální šifrovací technologie aplikace nám poskytuje lepší zabezpečení, než nabízí konkurenční řešení pro malé a střední podniky. Zároveň naší firmě šetří peníze - přes aplikaci přenášíme citlivé soubory, které jsme dříve bezpečně odesílali pouze prostřednictvím kurýrní služby," komentuje přínos aplikace v praxi David Malli, zakladatel a CEO společnosti.

Základní tarif Aplikace Safety4Data lze používat zcela zdarma, a to po neomezeně dlouhou dobu. Tento tzv. tarif Basic mohou využívat dva uživatelé a přenést maximálně pět souborů měsíčně. Po dosažení limitů je možné zvolit jeden z pěti nabízených tarifů nebo kontaktovat zákaznickou linku společnosti IT-CNS a nastavit si tarif podle individuálních potřeb.

Základem pro vznik Safety4Data byla aplikace EurodatTM, obdobné evropské řešení téhož vývojářského týmu CNS. EurodatTM je aplikace certifikovaná Generálním ředitelstvím cel České republiky a slouží k elektronickému celnímu řízení - zajišťuje bezpečnou komunikaci se společnostmi dovážejícími zboží do země.

Mezi další významné zákazníky společnosti CNS patří společnosti Johnson Controls, Hyundai, Foxconn, Continental, Volkswagen nebo Panasonic.

Od počátku letošního roku využívá aplikaci Safety4Data také americká komunikační a kreativní agentura FENUX162.

Další články k tématům - B2B - bezpečnost - certifikace - šifrování - tarif - USA - virtuálizace - zdarma - Luboš Hajn - David Malli

Článek CNS a.s. ze dne čtvrtek 15. října 2015

Další články od CNS a.s.

Nová verze B2B systému Safety4Data vstupuje na americký trh