logo E LINKX a.s.

Značkový showroom a HP obchod v Praze

Nová prodejna s rozlohou 200 m2 poskytuje zákazníkům možnost vyzkoušet si produkty HP a pohodlně vyzvednout online zakoupené zboží na e-shopu HPmarket, který provozuje společnost E LINKX. V sortimentu jsou mimo jiné tiskárny a spotřební materiál, standardní i speciální PC sestavy a notebooky pro každodenní použití.

"Kromě HP produktů pro běžné domácí využití si zákazníci budou moci prohlédnout a na vlastní kůži vyzkoušet i technologie, které k vidění běžně nebývají. Půjde např. o speciální sestavy a profesionální vysoce výkonná zařízení. Rádi bychom se zaměřili i na herní počítače a notebooky, virtuální realitu a další specifická zařízení pro různé profesní i zájmové kategorie, jako jsou tvůrčí pracovníci, designéři, výrobci, architekti a inženýři. Chceme tu ale být pro každého, tedy i pro zákazníka, který si přijde vybrat základní nebo pokročilejší počítač či notebook pro domácí využití. Tomu pomůžeme s vytvořením té nejlepší sestavy a s rozšířením povědomí o tom, co jim může HP nabídnout," říká Roman Plášil, ředitel e-shopu HPmarket.

Chování spotřebitelů se dramaticky změnilo, jelikož poptávka po hybridním způsobu práce, ale i zábavě stále roste. Tato poptávka po nových zážitcích vytvořila další příležitosti pro značky, které dokáží nejlépe propojit on-line a off-line svět.

Moderní nákupní zážitek musí poskytovat osobní zapojení pro on-line zákazníky a zároveň přinášet přidanou hodnotu i pro off-line zákazníky.

"Rádi bychom se soustředili na služby poskytované zákazníkům, budování pevného vztahu se zákazníkem a posílení loajality ke značce HP. Jako jednu z největších výhod bychom rádi vyzdvihli okamžitou podporu poskytovanou klientovi. Navíc bychom chtěli, aby se toto místo stalo centrem pro kreativní prezentaci výrobků HP. Zveme návštěvníky, aby fotili, natáčeli videa a stali se součástí zákaznické cesty společnosti HP," doplňuje Erika Lindauerová, generální ředitelka HP pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko.

Slavnostní otevření HP Storu, který se nachází nedaleko obchodního centra Arkády Pankrác - Hvězdova 1734/2c, Praha 4 - stanice metra C Pankrác, se uskutečnilo ve čtvrtek 21. 4. 2022.

Článek E LINKX a.s. ze dne pátek 22. dubna 2022

Další články od E LINKX a.s.

Značkový showroom a HP obchod v Praze

Adresované sklady v cloudu bez velkých investic