logo Imper CZ s.r.o.

Efektivní B2B prodej s podporou moderních online nástrojů

Společnost COPY GENERAL má dobré zkušenosti s moderním prodejem. Stačí správně využívat dostupné nástroje, systematizovat procesy a úspěch se dostaví. V tomto konkrétním případě jde o 5 - 8 milionů Kč / ročně navíc!

Jaké moderní nástroje v COPY GENERAL s.r.o. využívají? Pro identifikaci potenciálních zákazníků, kteří navštíví jejich web, mají k dispozici aplikaci Leady. Podrobnější informace o identifikovaných subjektech následně prověřují v online databázi firem Merk.

Merk však není jen databáze, ale základní obchodní a marketingový nástroj, který denně používá více než 10000 uživatelů ve více než 1000 společnostech.

"Přes Leady víme, kdo je náš terč. Spočítali jsme, že přínos využívání těchto nových aplikací, které zefektivňují práci obchodníků pro nás znamená z hlediska obratu ročně zhruba 5 - 8 milionů korun. Bez využití moderních technologií bychom ztratili informační náskok a obchodníci by pravděpodobně strávili více času vyhledáváním potencionální klientely a informací o svých zákaznících za počítačem, místo toho aby tento čas trávili přímo v jednání s nimi," říká Jan Halík ze společnosti COPY GENERAL.

Další články k tématům - B2B - databáze - marketing - prodej - Jan Halík

Článek Imper CZ s.r.o. ze dne čtvrtek 18. srpna 2016

Další články od Imper CZ s.r.o.