logo INCAD, spol. s r.o.

Systémy podnikového a big data vyhledávání posiluje INCAD

Search Technologies posiluje své vedoucím postavení v oblasti designu a implemantace podnikových vyhledávacích řešení a vyhledávání pro big data akvizicí pražské technologické společnosti INCAD.

Pro Search Technologies, založené před deseti lety, je to druhá akvizice. Je krokem k rozšíření společnosti, získání nových zákazníků a vytvoření Evropského technologického centra.

"Pro náš tým je sloučení se Search Technologies skvělá zpráva. Tento krok nám umožní zlepšit služby stávajícím zákazníkům v České republice a zároveň uplatnit zkušenosti našich pracovníků na řadě projektů, které Search Technologies realizuje v Evropě i jinde ve světě," komentuje akvizici Pavel Kocourek, jednatel společnosti INCAD.

V současnosti spolupracuje INCAD například se Škodou Auto, Českým rozhlasem, O2 Česká republika nebo Národní knihovnou České republiky.

"INCAD byl významnou společností specializovanou na podnikové vyhledávání po více než 15 let. Její pracovníci mají bohaté technické zkušenosti a také znalost předních vyhledávacích technologíí. Připojení INCADu k týmu Search Technologies nejen výrazně rozšíří zákaznickou základnu, technické zázemí a možnosti v celé Evropě, ale také upevní naši pozici největší společnosti specializované na vyhledávací řešení ve světě," říká Kamran Khan, generální ředitel Search Technologies.

O společnosti Search Technologies

Search Technologies je IT společnost specializovaná na návrh, implementace a správu systémů podnikového a big data vyhledávání. Naším posláním je pomoci zákazníkům vytěžit z vlastních informačních a analytických systémů maximální užitek a přehled o aktivitách a příležitostech. Washingtnonská centrála Search Technologies má evropské pobočky v Londýně a Frankfurtu. Technologické centrum je na Costa Rice.

Další články k tématům - akvizice - big data - vyhledávání - Kamran Khan - Pavel Kocourek

Článek INCAD, spol. s r.o. ze dne středa 18. února 2015

Další články od INCAD, spol. s r.o.

Systémy podnikového a big data vyhledávání posiluje INCAD