logo ISECO.CZ s.r.o.

ISECO.CZ - nová skupina odborníků na kybernetickou bezpečnost

Společnost Screening Solutions rozšiřuje své aktivity o řešení problematiky informační bezpečnosti a zřizuje divizi pro kybrnetickou bezpečnost ISECO.CZ s.r.o. - Information Security Consulting, která přináší na český trh unikátní znalosti a řešení ve specifických oblastech bezpečnosti jako je např. bezpečností monitoring.

Od začátku ledna 2015 pracuje v rámci společnosti Screening Solutions nová samostatná divize ISECO.CZ s.r.o. Specializovaný tým odborníků s dlouholetými zkušenostmi v IT bezpečnosti zajišťuje výběr a implementace HW/SW řešení a současně poskytuje i poradenství k nastavení nástrojů informační bezpečnosti.

"Přirozeným vývojem obchodních aktivit, v návaznosti na požadavky a potřeby našich klientů jsme rozšířili aktivity o co nejkomplexnější řešení problematiky informační bezpečnosti. Chceme tak zúročit i naše zkušenosti nabyté prací na projektech pro české top firmy a využít je ve prospěch všech našich klientů," říká David Hradecký, jednatel společnosti Screening Solutions.

Expanze Screening Solutions klientům přináší řadu řešení, mezi které patří zejména:

S přicházejícím zákonem o kybernetické bezpečnosti vzrůstají požadavky na IT prostředí jako takové. Státní i soukromé organizace se tomuto problému, začínají vážně věnovat a zároveň si čím dál intenzivněji uvědomují své know-how, které bývá dokumentováno a zaznamenáno v IS, či nutnost ochrany osobních údajů svých zaměstnanců.

"Nechceme být pouze dodavatelem kvalitních systémů, ale pomocí vlastního vývoje dál rozšiřujeme standardní funkce našich aplikací. Proto dokážeme pokrývat i specifické požadavky našich zákazníků - poskytujeme služby plného či částečného outsourcingu provozu bezpečnostních řešení," doplňuje Eva Neduchal, Business Development Manager, Partner společnosti ISECO.CZ.

ISECO.CZ je skupinou odborníků, kteří dlouhodobě působí v oblasti prevence, detekce a vyšetřování podvodů, řízení rizik a specialistů pro oblast informační bezpečnosti jako celku. Screening Solutions a ISECO.CZ tedy představuje záruku úplného řešení problému nebo požadavku a zároveň zhodnocení investovaných prostředků do informační bezpečnosti na straně klienta.

Konzultační služby informační bezpečnosti

Poradíme se zaváděním informační bezpečnosti a seznámíme vás s dopady zákona o kybernetické bezpečnosti.

Kompletní portfolio našich služeb zahrnuje:

ISECO Security Operation Center (iSOC)

iSOC poskytuje klientům část či celou SOC agendu formou externí služby s cílem minimalizovat klientovy náklady na provoz a zároveň poskytnout potřebnou expertízu. Služba bezpečnostního dohledu zajišťuje klientovi kontinuální provoz bezpečnostního monitoringu, detekci potencionálních incidentů a včasnou reakci na ně.

Bezpečnostní monitoring

Pro řešení využíváme a klientům dodáváme technologie IBM Security QRadar, IBM InfoSphere Guardium, Invea-Tech FlowMon, FireEye, Rapid7 a mnohé další včetně vlastních rozšíření. Všechna řešení dodáváme i formou služby.

Naší zásadní přidanou hodnotou jsou implementační a servisní služby realizované zkušeným týmem, které klientovi zajistí úspěšnou realizaci projektu, tak aby implementované řešení bylo pro klienta skutečným přínosem.

Článek ISECO.CZ s.r.o. ze dne čtvrtek 5. února 2015

Další články od ISECO.CZ s.r.o.

ISECO.CZ - nová skupina odborníků na kybernetickou bezpečnost