logo Konica Minolta IT Solutions Czech s.r.o.

Profesionální systémová integrace v oblasti podnikových systémů

Společnost Konica Minolta IT Solutions Czech získala na konferenci European Management Conference 2021 prestižní ocenění The Best System Integrator za rychlou adopci procesů a strategie Microsoft v oblasti podnikových systémů a aplikací a za inovativní přístup k transformaci IT služeb a produktů.

"Je to pro nás velká čest, ale také uznání našich kompetencí a znalostí v oblasti IT služeb a technologií. Na trhu působíme více jak 23 let, jsme dlouholetým partnerem Microsoftu a konečně se také zúročila naše několikaletá snaha být víc než jen dodavatel podnikových systémů. Znamená to zejména velké úsilí našich zaměstnanců, kteří musí prokazovat svoji odbornost v každoročních náročných certifikacích od Microsoftu. Díky tomu ale můžeme našim zákazníkům nabídnout prvotřídní služby při realizaci podnikového IT projektu," říká Martin Pondělíček, výkonný ředitel společnosti Konica Minolta IT Solutions Czech.

Konica Minolta IT Solutions Czech patří mezi tzv. Gold partnery Microsoftu, tedy mezi partnery s nejvyššími odbornými kompetencemi ve vybraných oblastech. Společnost dále vyvíjí vlastní aplikace na podporu automatizace a efektivity každodenních procesů, čímž svým zákazníkům může výrazně usnadnit a zrychlit běžné činnosti.

Firma také spolupracuje s dalšími partnery z celého světa, kteří se specializují na vybrané byznysové oblasti. Díky tomu může Konica Minolta IT Solutions Czech nabídnout svým zákazníkům nejvhodnější řešení celého jejich ekosystému byznys procesů, zajistit rychlé nasazení a následný rozvoj tak, aby vždy odrážel nejnovější trendy, ale zároveň neustále ctil požadavky zákazníků na řízení jejich společnosti.

Konica Minolta celosvětově letos získala status globálně řízeného partnera Microsoftu. Společné technologické možnosti a znalosti obou společností urychlují transformaci digitálního pracoviště pro zákazníky Konica Minolta.

Tento nový status u společnosti Microsoft znamená, že společnost Konica Minolta je nyní schopna sjednotit svoje produkty a služby, využít místní znalosti a zkušenosti každé z poboček a sdílet je v celé organizaci a v různých průmyslových a místních odvětvích po celém světě.

Může tak deklarovat, že u svých zákazníků, kteří používají Microsoft technologie, snadno zajistí nasazení nových technologií do jejich infrastruktury.

Článek Konica Minolta IT Solutions Czech s.r.o. ze dne úterý 22. června 2021

Další články od Konica Minolta IT Solutions Czech s.r.o.

Profesionální systémová integrace v oblasti podnikových systémů