logo OKbase

OKbase integruje všechny HR agendy do jednoho systému

Lídr mezi prodejci potravin online - Rohlík.cz, si před dvěma lety pro zpracování personální, mzdové a docházkové agendy vybral řešení OKbase. Rychlost a kvalita je v Rohlíku na prvním místě a tento moderní systém jim pomáhá, aby fungovali, jak chtějí a potřebují.

"OKbase je oproti konkurenčím systémům jiný především v tom, že se zaměřuje na všechny oblasti a na všechny typy zaměstnanců. To znamená od nejvyššího managementu přes HR, mzdové oddělení až po řadové zaměstnance", říká Vojtěch Klimeš, ředitel vývoje a produktu OKbase ve společnosti OKsystem.

"Když jsme vybírali dodavatele HR řešení, hledali jsme systém, který budeme mít jako službu - automaticky povyšovaný na vyšší verze s perfektní podporou a hotline. Hledali jsme někoho, kdo jde naproti. Paperless řešení, automatizaci, robotizaci. Kdo perfektně zpracuje a rychle legislativu a všechny HR agendy pod jednou střechou. No a OKbase byl jediný dodavatel, který si na to troufl," doplňuje Simona Sochorová, HR projektový konzultant Rohlik.cz.

OKbase - hlavní výhody

Legislativní změny okamžitě

Moderní plánování směn

5 a více agend v jednom

Špičková podpora

Paperless řešení

Mzdy bez starostí

Společně s Rohlíkem jsme zdigitalizovali řadu jejich personálních procesů a na digitalizaci dalších pracujeme - např. na podepisování pracovně právních dokumentů.

Článek OKbase ze dne středa 16. srpna 2023

Další články od OKbase

OKbase integruje všechny HR agendy do jednoho systému