logo Process Point s.r.o.

Revoluční řešení Jigx pro vývoj iOS a Android nativních mobilních aplikací

Platforma Jigx nabízí připravenou rozsáhlou a robustní funkcionalitu ihned k použití - obsahuje předpřipravené komponenty a widgety, které lze snadno upravit, přizpůsobit pomocí parametrizace a tím vytvořit úžasné plně grafické nativní mobilní aplikace. Přináší zjednodušení, zrychlení vývoje a snížení nákladů, což jsou klíčové faktory úspěchu vývojářů.

Společnost Process Point se stala prodejním a implementačním partnerem platformy Jigx, která umožňuje vývoj úžasných nativních mobilních aplikací pro iOS a Android. Přináší jedinečné vlastnosti Jigx, které dosud nebyly českým a slovenským zákazníkům na trhu k dispozici.

"Společným cílem Process Point a Jigx je nabízet a vytvářet úžasné grafické mobilní aplikace. Díky Jigx jsme získali konkurenční výhodu v možnostech a rychlosti vývoje mobilních aplikací. Jsme tak lépe schopni dodávat elegantní a intuitivní brandované aplikace, které uživatelé milují. Jigx rozšiřuje naše stávající portfolio o možnost využití nativních grafických aplikací s automatizačními BPM nástroji, Microsoft 365 a dalšími podnikovými aplikacemi našich zákazníků. Realizované aplikace tak mohou sloužit pro interní použití, zlepšení komunikace se zaměstnanci nebo zvýšení obchodního a marketingového potenciálu," říká Michal Jäger, jednatel společnosti Process Point s.r.o.

Již není nutné vytvářet od základu uživatelské rozhraní a backend pro každého zákazníka. Jigx řeší veškeré aspekty vývoje, včetně přístupu k datům, synchronizace, možnosti online a offline použití, nastavení stylů, notifikací a dokonce i publikace aplikace do App Store/Play Store, v případě, že ji chcete mít pod vlastní značkou. Díky tomu umožňuje mnohem efektivnější a rychlejší vývoj mobilních aplikací.

Vytvořené aplikace se snadno a bezpečně integrují se stávajícími podnikovými systémy, databázemi a datovými zdroji. Již v současnosti obsahuje Jigx všechny nezbytné komponenty a widgety pro formuláře, statistiky, grafy, chat, hlasové volání, videohovory, platební funkce a integraci s běžně používanými nástroji jako je Nintex, Microsoft 365, Salesforce, SAP a další.

Díky Jigx nemusí vývojáři řešit různé varianty aplikace pro mobilní telefony nebo tablety, ani se starat o rozlišení nebo verze operačního systému zařízení. Jakmile provedete změny v aplikaci, uživatelé je okamžitě získají bez nutnosti dalšího schvalování v App Store/Play Store.

Není třeba, aby zaměstnanci nebo zákazníci instalovali více aplikací do svých mobilních zařízení. Díky personalizaci mohou být nainstalované Jigx aplikace branou k dalším aplikacím nebo funkcím přímo uvnitř aplikace - jako např. HR procesy, komunikace, schvalování, propagace, e-shop a mnoho dalšího.

Nenechte se předběhnout konkurencí

Pro první tři projekty nabízíme realizaci aplikace s významnou slevou 80% (projekt je definován pracností realizace max. 5 MD). Zajistěte si tuto výhodu pro sebe. Kontaktujte naše obchodní oddělení pomocí formuláře nebo na sales[zavinac]processpoint.cz

Jigx platforma přináší výhody pro vývojáře i zákazníky

Platforma umožňuje vývojářům vyšší abstrakci od základních technologií a nástrojů. Tímto se vývojáři mohou více zaměřit na samotnou logiku aplikace, grafiku a interakci s uživatelem, aniž by se museli starat o složité technické detaily.

Díky předpřipravenému vizuálnímu charakteru Jigx widgetů se spolupráce mezi vývojáři, designéry a ostatními členy týmu stává jednodušší a rychlejší. Všichni zúčastnění mohou snadno spolupracovat při vytváření uživatelského rozhraní, implementaci a řízení funkcí.

Jigx poskytuje flexibilitu a možnost rychlého prototypování a iterace aplikací. Vývojáři mohou snadno upravovat a aktualizovat aplikaci v reálném čase, což umožňuje rychlé testování, získávání zpětné vazby od uživatelů a vydávání nových verzí bez složitého schvalování v obchodě s aplikacemi (App Store/Play Store). To přináší větší flexibilitu a schopnost přizpůsobit se měnícím se požadavkům a potřebám uživatelů.

Díky vývoji na platformě Jigx dochází ke snížení nákladů na vytváření nativních mobilních aplikací. Využitím předpřipravených widgetů a minimalizací nutnosti vývoje aplikací od základu je dosaženo rychlejší realizace s vynikajícím výsledkem. To znamená, že atraktivní grafické mobilní aplikace budou od teď dostupné za nižší cenu.

Díky předpřipraveným widgetům a jejich parametrizaci umožňuje platforma Jigx rychlejší vývoj aplikací. Tím se snižuje čas a úsilí potřebné pro návrh, implementaci a testování funkcí aplikace.

Článek Process Point s.r.o. ze dne pondělí 17. července 2023

Další články od Process Point s.r.o.

Revoluční řešení Jigx pro vývoj iOS a Android nativních mobilních aplikací