logo QuBit Conference

QuBit Conference Prague 2019

Konference o kybernetické bezpečnosti QuBit Conference Prague 2019 je komunitní událostí spojující východ a západ - v rámci kybernetického trhu funguje již šestým rokem v regionu střední a východní Evropy. Akce se koná ve dnech 9. - 11. 4. 2019 v Hotel International Prague.

QuBit Conference sdružuje komunitu expertů v oblasti kybernetické bezpečnosti, manažery, akademiky a vládní sektor nejen ze střední a východní Evropy, ale i z dalších zemí.

Šestá výroční konference o kybernetické bezpečnosti nabízí delegátům jako obvykle vynikající řečníky, kteří zastupují společnosti a organizace jako jsou LIFARS, FBI, Tatra banka, CISCO, IBM a mnohé jiné.

Konference vytváří skutečné zázemí pro sdílení aktuálních informací, případových studií a reálných zkušeností z praxe na mnohá témata, jako jsou např. SCADA, APT10, umělá inteligence, Cryptomining & Cryptojacking a mnoho dalších.

První den konference bude věnován třem celodenním praktickým tréninkům.

Zaměření tríninků na:

V dalších dvou dnech proběhne konference ve dvou paralelních sekcích. Díky tomu se mohou účastníci rozhodnout, která témata a prezentace upřednostní.

QuBit si váží svého publika a umožňuje mu sdílet hodnotné informace bez jiných rušivých vlivů trhu tím, že v maximální míře eliminuje prodejní obsah prezentací.

Díky komunitní atmosféře a networkingu QuBit nabízí mnohé příležitosti k získání nových obchodních partnerů, propagaci své firmy a budování přátelských vztahů.

Další články k tématům - Android - bezpečnost - CISCO - Cryptojacking - Cryptomining - FBI - IBM - konference - LIFARS - networking - prezentace - SCADA - SIEM

Článek QuBit Conference ze dne pátek 1. března 2019

Další články od QuBit Conference

QuBit Conference Prague 2020

QuBit Conference Prague 2019